Slovenija
109 ogledov

V katere žepe gredo milijoni

Komentarjev 10
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • d 07:45 24.avgust 2011.

    Ljubim to aplikacijo, zdaj se bodo razkrili vsi lumpi

  • CC 08:57 24.avgust 2011.

    razmeroma neznana družba AAS.....če bi se avtor članka malce pozanimal bi vedel, da se preko AAS izplačujejo avtorske pogodbe.

  • mirko 09:06 24.avgust 2011.

    In potem nam Pahor soli pamet, kako je državna uprava gospodarna, imamo pa vsak mesec 10 miljonov primankljaja v državni blagajni.

  • Ales 09:22 24.avgust 2011.

    AAS - avtorska agencija, prihodek Marjana Susnika je bila kupnina za vec lastnikov, ko je MOL kupil zemljisca na Brdu...Študentski servis tudi verjetno ne pobere celega denarja, ampak enako kot AAS posreduje pri plačilihPri takem novinarskem delu, ob ...prikaži več glavni novici dneva, brez preverjanja ... ni cudno, da mora Zurnal odpuscati. Se premalo, ali pa vsaj napacne.

  • Klavdija Jurko 13:49 24.avgust 2011.

    Tu pa se vprasajmo od kdaj so druge pravne storitve avtorsko delo? In na tak način niso bili plačani prispevki in dohodnina v taki višini kot pri pogodbenem delu... Naj sedaj AAS objavi seznam, kdo se je okoristil z državnim ...prikaži večm denarjem s pomočjo njihove agencija.. Žurnal, evo delo za vas-bodite prvi

  • Klavdija Jurko 13:37 24.avgust 2011.

    Vidim da tudi vi ki berete, ne veste vsega... Vam ni za zamerit..mogoce lahko zamirimo Žurnalu saj če že pišejo o čem in hočejo podkurit ljudi, potem naj imajo vsaj nekaj znanja in razgledanosti. če tega ne vedo sami potem ...prikaži več naj vprasajo nekoga ki je profesionalen na podrocju o katerem govorijo. No ok, AAS je Avtorska agencija za Slovenijo. Preko katere avtorji dobivajo placila svojih storitev. AAS nastopa kot servis, zato denar ki ga nakaze naprej ne more biti zaveden kot prihodek.Njihov prihodek je njihova provizija. Enako poslujejo tudi Studentski servisi. Spotno pa je katere avtorske storitve placuje drzava avtorjem preko AAS, ce pa citat:"Avtorska dela so individualne intelektualne stvaritve s področja književnosti, znanosti in umetnosti, ki so na kakršenkoli način izražene"Tu pa nastane problem...je ZPIZ rabil intelektualne storitve s podrocja književnosti, znanosti, umetnosti? Enako sodišča, občine, Ministrstvo za obrambo..in še nekaj takih? Tu pa se vprašajmo, kdo je

  • VERITA 08:00 24.avgust 2011.

    Pa s čim se ukvarja naša država, da potrebuje toliko odvetniških in notarskih storitev? Naj nam davkoplačevalcem nekdo to pojasni!!!

  • Pepione 08:10 24.avgust 2011.

    Vse lepo in prav,to je le ena kost ,ki so jo vrgli narodu,naj jo gloda,saj sem prepričan,da se ne bo nobenemu nič zgodilo,kaj šele ,da bi komu kaj odvzeli,kar si je prigrabil,zato je to spet en pljunk v morje,ki bo ...prikaži več 10 dni aktualn,potem pa gremo isto pot naprej

  • nergač 10:05 24.avgust 2011.

    (preostali) novinarji Žurnala, zakaj se lotevate tem, ki jim niste dorasli in potem nastane tako spakedralo od članka kot je tale, ki bi ga bilo treba takoj popravljat. Ostanite rajši pri vaših ženskih zadnjicah in trič trač tematiki tipa ...prikaži več "katera ima lepšo", zdaj, ko ni več Lady in Smrklje in se je prostor izpraznil. Če vas bo še kdo bral.

  • Pepione 08:10 24.avgust 2011.

    Vse lepo in prav,to je le ena kost ,ki so jo vrgli narodu,naj jo gloda,saj sem prepričan,da se ne bo nobenemu nič zgodilo,kaj šele ,da bi komu kaj odvzeli,kar si je prigrabil,zato je to spet en pljunk v morje,ki bo ...prikaži več 10 dni aktualn,potem pa gremo isto pot naprej

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.