Slovenija
187 ogledov

V Ljubljani kljub vročini odprt le en bazen

Komentarjev 2
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • dusan72 23:29 12.junij 2015.

    našo državico. Evo, letos če me prime obisk bazena, bom dal Iliriji prednost. zakaj? Ker so najboljši? Sploh ne, bazen je še iz časov stare Emone. Ampak ker so očitno najbolj fleksibilni in so se bili zmožni najhitreje pripravit na ...prikaži več vročinski val, ki traja že 14 dni, napovedan je bil pa že pred enim mesecem. Kam bi pa prišli, če bi se smučišča šele sredi februarja odprla? Zaprite firme nesposobneži, oziroma zaposlite nekoga, ki bo znal podjetje upravljat. Fuj !!!

  • dusan72 23:19 12.junij 2015.

    A dajte ga lomit. Kakšne posledice zime in zmrzali? Že najmanj 3 mesece je temperatura >10C+. Za redna vzdrževalna dela ste pa imeli najmanj pol leta čas od konca sezone. Razumem, da ne morete januarja čistit in sanirat, nič vam ...prikaži večm pa ni tega preprečevalo marca, aprila, maja.... Pa za spucat bazen rabiš čistilno ekipo, ki to zrihta v 2 dneh, ne pa v 3 mesecih... Pa analiza vode 14 dni? LOL. Če ti pride inšpekcija in vzame vzorec pa je notri kaj sumljivega ti bazen lahko zaprejo v 1 dnevu, na pa v 2 tednih! Navadne bučke. Statistika je pokazala, da se vam pred šolskimi počitnicami odprtje pač ne izplača, letos vas je pa vreme presenetilo in to je to. Je tako težko priznati? A na Iliriji pa ni treba sanirat bazena, narediti analiz vode ali kaj?? Danes je pač tako, da mora biti pravi prodajalec pripravljen na vse in imeti sredi Januarja pripravljeno zadostno zalogo sladoleda, če se temperature slučajno dvignejo na 20+C.Ta vaš PR pa sami kavčarji in bleferji polni izgovorov, tipično za

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.