Magazin /magazin/lepota-telo
206 ogledov

V McDonaldsovem krompirčku več kot 10 aditivov!

Komentarjev 7
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Thomy 14:07 26.januar 2015.

    Ta komentar je neumesten. Pomembno je, da se nekaj šokantnega objavi... oziroma prevede s kakšne druge strani. Če je kaj poante v vsem tem ali če je stvar za povprečnega bralca pomembna pa koga briga?

  • Igor Đukanović 15:54 26.januar 2015.

    In potem se čudimo, zakaj npr. bolniki s celiakijo imajo na Zahodu tako velike težave. Saj je gluten naravno prisoten bolj ali manj le v nekaj živilih. Ni ga niti v vseh žitih. A v komercialnih izdelkih praktično povsod, zaradi ...prikaži večadi česa je življenje bolnikov odenkrat tako drago in težko.

  • boogin1 15:56 26.januar 2015.

    Zakaj sploh jesti packarije Mcdonaldsa-ne jem in ne hvala

  • McClain 22:29 26.januar 2015.

    pa se ena od redkih restavracij kjer je kuhna ščiščena do sijaja vsak dan ne enkrat na tri leta in pol... Žar se sveti vsako jutro, elementi so na kolesih in odmaknjeni od sten VSAK dan, me kot drugod,vsakih 5 ...prikaži več let ko belijo stene...

  • 42 13:32 26.januar 2015.

    To velja za ameriški trg...zaradi EU zakonodaje pri nas ni teh "dodatkov".Za Slovenijo žal nisem našel sestavin, so pa objavljene na mcdonalds.co.ukFries :Potatoes, Vegetable Oil (Sunflower, Rapeseed), Dextrose (only added at beginning of the potato ...prikaži več season).Prepared in the restaurants using a non-hydrogenated vegetable oil.Salt is added after cooking.Please note our Fries can be cooked in the same oil as the Spicy Veggie Patty which contains: Chickpeas (31%), Batter (Rice Flour, Maize Flour, Maize Starch, Potato Starch, (Stabiliser (Xanthan Gum)), Breadcrumb (Rice Flour, Gram Flour, Maize Starch, Dextrose), Onion (10%), Yellow Split Peas (7%), Potatoes (7%), Vegetable Oil (Sunflower, Rapeseed), Water, Dehydrated Potato, Herbs & Spices (Cumin, Coriander, Garlic, Garlic Powder), Sugar, Salt.If you require any further details please contact McDonald’s Customer Services Tel: +44 (0) 3705 244622.

  • KOJAK 19:38 26.januar 2015.

    BRAVO novinar super si prevedel članek. Če pa bi bil novinar in bi malo posrfal bi našel filmček, ki ga je objavil prav McDonalds kjer objavi vseh 17 sestavin iz katerih je krompirček (in ne 12 kot je spisano v članku).

  • mijaliza 15:57 26.januar 2015.

    V slo mc se krompirček cvre v palmovem olju, ki mu ne dodajajo nobenih arom, sestavine ki jih navajate so pa v EU prepovedane. Vse zamrznjene izdelke se uvaža iz Nemčije ( če se ne motim) in so enotni za ...prikaži več celotno EU tržišče.......če hočete res pisati " šokantno" pišite raje o tem kaj vse se dogaja po finih restavracijah v SLO in pustite že enkrat tega MC pri miru, kajti pri njih je inšpekcija ( takšna in drugačna) vsak teden pa nikoli nič ne najdejo NIKOLI. V ostalih restavracijah je pa enkrat na leto pa še to če prejmejo kakšno prijavo.......

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.