Slovenija
92 ogledov

V mestih ne vidijo prihodnosti

Komentarjev 17
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Žurnalček 11:53 25.februar 2014.

    Kapitalizem ni naredila KPS ampak ga je ustvarila SDS in SLS . Tam v kapitalizmu, pa jasno piše kolko denarja tolko muzike ! Sploh ne razumem nekoga , ki ima skupnih prihodke 1000€ , da lahko sploh pomisli na življenje ...prikaži veče z družino v LJ. Sam čakam še kakšno čistilko , ki bo tlele pri vas jokala , da ne more živeti npr . na Čopovi ali Miklošičevi.

  • realna 23:32 24.februar 2014.

    Jaz ne stanujem v Ljubljani ampak v navadnem kmetavzarskem savinjskem mestecu pa gre vseeno cela plača za najem in stroške.

  • kvizko5 06:47 25.februar 2014.

    Žalostno se sliši vendar je realno.....v tej državi NI več prihodnosti...postajamo sužnji določene elite.

  • zlatopolc 08:02 25.februar 2014.

    "Kmetavzarski" odnos dokazuje kmetavzarstvo pa bodi kjer koli ali v kmetavzarski Ljubljani, savinskem ali pa Avstriji. Vedno boš kmetavzarka

  • jons 22:28 02.april 2014.

    Žurnalček, ko se že hvališ me pa zanima kako si ti prišel do stavnovanja v centru? Podedoval, pojazbinškil, dobil za zasluge narodu ali prislužil?

  • Ferluci 08:38 25.februar 2014.

    Še en dokaz več, da Ljubljana na žalost postaja vedno manj slovensko mesto.

  • janez 08:51 25.februar 2014.

    "Hvala" Janković in Bratuškova!

  • maresem 09:33 25.februar 2014.

    Kdo pa je dajal minuse.... sigurno neki Zokijev ritolizec.

  • Ronald Reagan 09:40 25.februar 2014.

    Mladi in pametni bežijo iz Zokijevega"najlepšega mesta na svetu"...Ostajajo ritolizniki in ćefurji...Bravo...Ljubljano izločiti iz SLO pa bo boljše...naj ostane sama sebi namen.

  • mirko 12:27 25.februar 2014.

    Ti maš pa res probleme sam z sabo. Kako pa misliš da vi bili z socializmom v EU ? To ni možno veš. Pravni red se bo v bodoče v vseh državah članicah EU-ja popolnoma poenotil. Lastnina je in bo ...prikaži večo v kapitalizmu sveta krava. Hibridnega sistema takega, ki nam ga hočejo vsilit bivši komunisti in njihovi potomci, ki so danes na oblasti v EU-ju ne bodo dovolili niti Nemci kaj šele Angleži. Kapitalizem za naše probleme ni nič kriv, kriva je naše pajdaško obnašanje v kapitalizmu in nedisciplina v pravnem sistemu. Zakaj pa potem Nemcem gre v gospodarstvu dobro ?! Neumnež ne obračaj odgovornost od sebe, na neki sistem, ki pa sploh ni pomemben kakšen je.

  • depresija 12:35 25.februar 2014.

    Ampak važn je pa, da majo vsi, v članku omenjeni, možnost it živet k staršem, v družinske hiše.. Kaj pa mi, ki te možnosti nimamo? Kdo je zdej v težji situaciji?Drgač pa je najbrž tut razlika živet v ...prikaži več Coventryju al pa v Londonu, ane. Prestolnica je pač prestolnica. Ne bit naivni..

  • 4krogci 16:44 25.februar 2014.

    Nevem zakaj v lj ni mogoče normalno zivet?? Sam sem prej za isto kvadraturo v postojni placeval 150€ vec kot sedaj v lj - pa sem se v lj vozil delat (bil vezan zaradi nekaterih stvari na postojno) sedaj pa ...prikaži več lepo 150 € majn (skoraj stroski poloznic) pa brez vožnje tako da sem zelo na bolšem.

  • Žurnalček 17:11 25.februar 2014.

    Ti imaš probleme sam s sabo , ker nisi dojel kot tudi pisec tega članka , da smo že v kapitalizmu. In to je vse . Ti jokaš za socialo ne jaz ! Jaz živim v Centru in mi prav ...prikaži večv godi , da se morajo reveži izseljevati na obrobje , kar je po vseh državah demokracije popolnoma normalno samo v SLO zgleda nekim to ni !

  • rogixl 10:26 25.februar 2014.

    Za 40 m2 veliko stanovanaje v Celju je najemnina največ 150 EUR. Toliko je tudi realno. Vse kar je več je oderuštvo.

  • Zek 13:22 25.februar 2014.

    Članek pije vodo samo na pol. LJ ima selitveni prirast v 20-39 starostnih kategorijah, kar razvitno iz tabel stat.si. Drži, da je Lj draga, še precej dražje pa je v članku čislano življenje na periferiji, saj za družine to pomeni ...prikaži več ovisnost od enega, večinoma dveh avtomobilov, kar v prihodnosti pomeni finančni samomor, da ne omenjam izgube prostega časa.Moji kolegi iz LJ pridejo čez mesec brez večjih težav, med tem ko tisti, ki se vozijo vsak dan iz okolice v LJ, konstantno jamrajo kako so brez denarja in to kljub solidnim plačam.Članek je dokaz, da ta narod nima nobene pameti. LP

  • Zek 17:00 25.februar 2014.

    Pred 1 letom sem se kljub jamranju bližnjih dokončno odločil, da bom živel brez avtomobila, kar mesto lj omogoča brez problemov. Celo na lastno začudenje, mi na koncu meseca ostane 200€ več. Res je jebeno v lj.

  • SamoM 22:57 24.februar 2014.

    Prej smo živeli v Ljubljani, smo mlada družina, ki sedaj živi v najemniškem stanovanju v neposredni bližini Ljubljane. Stari starši so nam dali možnost, da si zgradimo družinsko hišo prav v isti občini v kateri sedaj prebivamo. Trenutno imamo še ...prikaži več vedno zaplet z občino saj že skoraj 2 leti čakamo, da se bo občina spomnila kakšne interese bo zastopala. Tako, da pravim ni vedno lahko četudi imaš finančno podporo saj nikoli ne veš ali ima občina interes zaslužiti pri preprodaji zemljišča vikendašem, ker si lasti del zemljišče ali pa da pomaga mladi družini si ustvariti dom, katerega bodo tako ali tako potem prekomerno obdavčili.l.p.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.