Slovenija
21734 ogledov

V novem šolskem letu v osnovnih in srednjih šolah kup novosti

Komentarjev 4
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • sam50 07:34 22.avgust 2019.

    Ja,glavno,da en kup "strokovnjakov" uvede vsako leto čim več novosti,ki se na kraju izkažejo kot nepotrebne in celo škodljive za zdravje in psiho otrok ter njihovih skrbnikov,ampak dinar je dinar in vsaka novost potegne za seboj določeno vsoto,ki se preliva ...prikaži več v zasebne žepe.....

  • MK 12:16 22.avgust 2019.

    Lenuhi. Združujejo proste dneve, praznike in dopuste na način, da je učiteljem bolj ugodno, zdaj pa še nadomeščanja v soboto ne bodo več imeli. Bom jaz šefu rekel, da bi tudi mi bili doma kadar bo petek prišel med dvema ...prikaži več praznikoma. Me zanima, če bom še imel službo. Že tako ima banda 2 meseca počitnic in je vsak dan ob 12.30 doma!

  • Avatar Aljoša  Lavriha
    Pacek 00:01 24.avgust 2019.

    Zmotilo me je ena stvar. Bilo je omenjeno za izbirni predmet za osnovno šolo SZJ (slovenski znakovni jezilk). Sprašujem se, zakaj ste dali SZJ samo za osnovno šolo, bi bilo priporočljivo tudi za srednjo šolo. Lahko vam povem, da je ...prikaži več ta komunikacija poseben pogovor, ter je za gluhe in naglušne osebe. Saj se skoraj vsakodnevno srečujemo z gluhimi osebami in da vsaj znate osnovne stvari povedat v znakovnem jeziku. Zame je sicer ze dolgoletna izkušnja in vztrajen da sem se ga naučil.

  • Avatar Aljoša  Lavriha
    Pacek 00:57 24.avgust 2019.

    Sem dijak srednje šole na Zavodu za gluhe in naglušne Ljubljana. Pri nas je pomemben predmet, saj imamo gluhe in naglušne učitelje, dijake. vendar po drugih srednjih šolah bi bilo koristno da bi imeli izbirni predmet SZJ. Obstajajo izobraževanja, ki ...prikaži več pa je za plačat in vem da se dijaki na ta izobraževanja ne udeležijo. Ker vem da po drugih srednjih šolah se nebi strinjali za redni pouk, bi lahko vključili tudi v srednje šole, saj bi bilo za njih brezplačno in bi se naučili novo komunikacijo SZJ.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.