Slovenija
1756 ogledov

Pahor: "Na drugi krog smo bili pripravljeni od začetka. Zmagal bom!"

Komentarjev 6
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • pje 20:56 22.oktober 2017.

    Da ljudje volijo nekoga, ki ne more na mesec preživet z 3 tisoč euri pa tudi veliko pove o volivcih. Prav vidi se, da si ne želite sprememb. Boste pa najbrž spet to manekenko gledali naslednjih 5 let. Prosim, da ...prikaži več državljani ne jamrate kako vam je hudo.

  • Komisar 23:43 22.oktober 2017.

    Te predsedniške volitve so postale prava farsa. Kako lahko nekdo drug kot ta slovenski narcosidni Dudek Borut dela svojo volilno kampanijo kar med svojim delovnim časom? Dela na črno , koga drugega bi davkarija in delodajalec že davno brcnila v ...prikaži več rit ali zarubila še tisto nič kar ima.Star pregovor pa pravi : Lepa obleka velikokrat skriva najbolj ogabnega praseta.

  • wolf.ata 00:37 23.oktober 2017.

    vse načrtovano v naprej,da se ostalim kandidatom odvzame glasove,ta je iz istega hleva (g.Šarec) kot je g. Pahor,pa še veliko kandidatov je bilo,da se razbijejo glasovi-procenti,če bi bila v drugem krogu gosp. R.Tomc in g.Pahor bi zmagala gosp.Tomc,sedaj bo bolje ...prikaži več volit sedanjo-staro opcijo,kot komedijanta itd.,moje mišljenje

  • Avatar atojeto
    atojeto 13:43 23.oktober 2017.

    Volilna udeležba je bila tako nizka, ker volivci nismo imeli pravega kandidata. Moj predlog je, da se na volilni listek da možnost "nobeden od naštetih". Če se večina volivcev odloči za to možnost, se volitve ponovijo brez dosedanjih kandidatov. Trkajo ...prikaži več na mojo državljansko pravico in dolžnost, da se udeležim volitev, vendar za mene to ni demokracija, če se moram med slabimi odločiti za najmanj slabega. Hočem se odločiti za dobrega. Pahor je že imel svojo možnost pokazati kaj zna in zmore...

    • Avatar atojeto
      atojeto 13:49 23.oktober 2017.

      kot predsednik vlade, a so se v njegovem času dogajale velike lumparije. Za nikoli ni nič odgovoren, zato mu funkcija predsednika še posebej ustreza in si misli, da je rojen za njo. Kot predsednika države si predstavljam neko spoštovano avtoriteto, ...prikaži več ki bo jasno in glasno povedala svoje mnenje, tudi če se kdaj komu zameri. Le zakaj bo JJ v drugem krogu volil Barbiko?

    • Miza 15:01 23.oktober 2017.

      Ga bo končno odplaknilo ali ne?

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.