da men mozganski enocelicarji tkole pretepejo otroka, uzela bi jih magla. nikoli jih vec ne bi nasli. sem bil v tujini kdaj v klubu kot mulc. sam psihologija, nobenega pretepanja. tole niso varnostniki, ampsk parameciji
Njihova posla.500.000 pravijo,da jih je bilo....🤔.Pa turistov,da se ne da proč,pa boljše sezone še ni bilo do zdaj,pa životni standard,da še Švicarji obmolknejo...🤔.Balkaci ko Balkanci.
je povezano z neoustastvom in nedelom policije skozi leta. tepezi brez posledic za nasilnike. zato pa pravim. sam rafal resi to. te idiote bos tezko prevzgojil. mogoce lahko koga z mozgani. paramecij je in bo ostal paramecij
Kar hodite k njim na morje, toliko sovraštva kot ga hrvati gojijo do Slovencev, niso deležni niti srbi, pa se ve, kako je bilo v preteklosti, ko so se še gledali preko puškinih cevi...
Jim je potrebno oprostiti. Verjetno pripadniki hrvaških specialnih enot, ki delajo malo še honorarno, pa rabijo tu in tam kakšen dokaz posredovanja, da jih asociacije v ozadju pohvalijo in nagradijo še posebej radodarno, če onesposobijo kakega slovenčeka, verjetno pa je… ...prikaži več je šlo tudi za podaljšanje pogodbe varovanja.
Preveč turizma & politikantstva, pa premalo zdrave pameti, potem pa hitro poči... Še domačih ciganov ne znamo spraviti v red, pa bomo s Hrvati urejali mejo....hej, le kje je sedaj Sekolec s svojimi klepetavimi sodelavci...v kaki svoji vili na hrvaški… ...prikaži večki obali? Dokler imamo njemu podobne in še posebej tiste, ki v dejanjih takih osebkov ne vidijo (kaznive) svinjarije, smo v prostem padu proti dnu greznice.
Mi pa se na podlagi informacij, potegnjenih kravi iz riti, prepiramo o svetovnih problemih..
I was paid over $190 an hour working from home with two kids. I never thought I could do it, but my best friend makes over $16k a month doing it. ➤➤ Richjob2.com
da men mozganski enocelicarji tkole pretepejo otroka, uzela bi jih magla. nikoli jih vec ne bi nasli. sem bil v tujini kdaj v klubu kot mulc. sam psihologija, nobenega pretepanja. tole niso varnostniki, ampsk parameciji
Njihova posla.500.000 pravijo,da jih je bilo....🤔.Pa turistov,da se ne da proč,pa boljše sezone še ni bilo do zdaj,pa životni standard,da še Švicarji obmolknejo...🤔.Balkaci ko Balkanci.
Hrčkaland postaja za Slovence vse bolj nevarna....samo povem!
je povezano z neoustastvom in nedelom policije skozi leta. tepezi brez posledic za nasilnike. zato pa pravim. sam rafal resi to. te idiote bos tezko prevzgojil. mogoce lahko koga z mozgani. paramecij je in bo ostal paramecij
Kar hodite k njim na morje, toliko sovraštva kot ga hrvati gojijo do Slovencev, niso deležni niti srbi, pa se ve, kako je bilo v preteklosti, ko so se še gledali preko puškinih cevi...
Je tako!
Res je @mateja04👏👏👏.
Sedaj so vsi tompsoni.
Dobrososedski odnosi z kockastimi so vedno bolj brutalni..Mi se pa z Romi ukvarjamo...
Oboji so vredni svojga dnarja...
Ti pa še posebej. Samo infantilni lahko služijo strankarski propagandi JJ.
Endrek, pa ne gre ti brez JJ in njene stranke. Ubogo revše.
Bravo komšija✌👏👏.Šteta,da ga nisi načisto iznakazio.
Jim je potrebno oprostiti. Verjetno pripadniki hrvaških specialnih enot, ki delajo malo še honorarno, pa rabijo tu in tam kakšen dokaz posredovanja, da jih asociacije v ozadju pohvalijo in nagradijo še posebej radodarno, če onesposobijo kakega slovenčeka, verjetno pa je… ...prikaži več je šlo tudi za podaljšanje pogodbe varovanja.
Preveč turizma & politikantstva, pa premalo zdrave pameti, potem pa hitro poči... Še domačih ciganov ne znamo spraviti v red, pa bomo s Hrvati urejali mejo....hej, le kje je sedaj Sekolec s svojimi klepetavimi sodelavci...v kaki svoji vili na hrvaški… ...prikaži večki obali? Dokler imamo njemu podobne in še posebej tiste, ki v dejanjih takih osebkov ne vidijo (kaznive) svinjarije, smo v prostem padu proti dnu greznice. Mi pa se na podlagi informacij, potegnjenih kravi iz riti, prepiramo o svetovnih problemih..
pravilno podalpske srbe je treba pretepat .......to je zahojen narod na svetu
Bizantinci so zaprti na Trstenjakovi...
Ti pa prov blestiš v svoji inteligentnosti....
mateja tebe zagotov pretepa podlapski srbine aneda
Avstralopitki @Ender3,zakompleksani ustaški Avstralopitki.
@Ender3,ta jih ne bi zbral 500 jurjev....,temu bi prišlo 3 mio na koncert,"IVO FABIJAN-Moj striče".
I was paid over $190 an hour working from home with two kids. I never thought I could do it, but my best friend makes over $16k a month doing it. ➤➤ Richjob2.com
Kaj še delaš tu, pojdi služit ! Pa cepi se po spisku!