Slovenija
300 ogledov

V šestih letih od sociale 72 tisoč evrov

Komentarjev 9
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Gigii 14:57 05.februar 2012.

    mislim bogi cigani a ne? kaj pa slovenci?

  • maestros 19:01 05.februar 2012.

    Gospa Tkalec zelo dobro ve kateri mariborski romi so premožni,zato naj se ne dela nevedno .Zelo dobro ve v kakšnih hišah živijo katere so v lasti mladoletnih otrok in babic katere nimajo niti enega dneva delovne dobe.Zelo dobro ve katerim ...prikaži več romom odobri socialne podpore in v kakšnih avtomobilih se le ti vozijo.Pa nič.Rom pride na CSD malo tam zgalami in že vse doseže samo da se ga rešijo.Prav tako pa na zavodu za zaposlovanje kjer tolerirajo njihovo delomrzje.Moški in ženske stari od 20 pa do 40 let stari.Vse pustijopri miru in jim izdajajo potrdila o brezposelnosti da lahko vlečejo podpore.Nas slovence pa tako na socialnem kot na zavodu zz obravnavajo kot navadne izmečke in namz zelo težkim srcem odobrijo kakšno enkratno pomoč katero mimogrede romi dobijo brezproblema večkrat na leto.(Lahko preverljivo)Da gospa TKALEC vi in vaši podrejeni temu držite štango in to tudi pošteno poznate.

  • raviotar 22:35 08.februar 2012.

    AAA da ne bom počila. ZA KAJ dajem pol svoje plače vsak mesec? ZA KAJ? ZA KOGA? Nič ni težko če se hoče, tudi kontroliranje ne, samo papirje je treba pravilno zastaviti. Pa jst vam zastonj grem v prostem času ...prikaži veču vohljati in vam prinesem dokaze! big deal. Delajte tko kot mi vsi ostali, v zasebnem sektorju - redni delovnik + še kar lepo št.privatnega časa - od jutra do večera, pa boste vse prekontroliral. A to pa ne bo šlo ane? IN NAJPOMEMBNEJŠE: nehajte jamrati kako vas zakon omejuje in četudi veste, da marsikateri ni upravičen do te pomoči mu je zaradi zakonskih omejitev ne morete vzeti, ampak KONČNO SPIŠITE IN PRIPRAVITE PREDLOGE SPREMEMB ZAKONODAJE. Pa tudi to vam ni v interesu ane, kakšna socialna zavest pa je to? Kar vzeli bi ljudem imetje, a ste padli na glavo? Ali rabite morda kak cigel na glavo, tudi to z veseljem zrihtam.

  • horror 08:38 05.februar 2012.

    Primitivci na CSD tako kot večina preostalih oslužbencev na občinah in UE. Država se ne zaveda da "raja" so mali ljudje katere država sedaj tako izigrava, in da tudi nam bo enkrat zavrelo in takrat se bo to mal spremenilo.

  • spider 15:18 05.februar 2012.

    http://risporter.com/ostali-sporti/borilni-sporti/diaz-po-borbi-najavil-konec-kariere

  • Niko_K_ 21:41 07.februar 2012.

    Pa še to.. Enkrat sem šel iz radovednosti gledat rezultate razpisa v Mariboru za socialna stanovanja.. Razdeljenih je bilo tam ene 55 stanovanj se mi zdi... Do 60-tega mesta so bili sami albanski priimki.

  • privat 09:17 05.februar 2012.

    kaka štala od države...na koga se bojo spravili kot na reveže!! Prvotni in edini problem zaostalosti(finančne in umske)države pa se noben ne bo spravil reševati..Koliko pa ima Šrot,....Sociala je problem??? Ja mogoče preveč zaposlenih v sociali,ki živijo v brezbrižnem življenju..

  • mirko 11:57 05.februar 2012.

    " Živim za socialo in če bi živela še enkrat, bi se zopet odločila za socialo ".................................Seveda, kdo se pa ne bi odločil za lagodno in zelo dobro plačano službo na račun davkoplačevalcev. Smešno.

  • Niko_K_ 21:40 07.februar 2012.

    Ga. Tkalec. Ko sem pred cca. 13 leti prišel na socialno, pa rekel, da sem v programu za financiranje študija in sem upravičen do socialne pomoči. Mi je bilo rečeno, NAJ STARŠI POSKRBIJO ZA VAS. Ko so me vprašali, ...prikaži več kaj ste jedli včeraj: "Krompir." Kdo ga je skuhal? "Ja sam." "Zakaj pa mati ne?" .. "Ker ne živim pri njej in ne pri očetu."Aja btw... Preživljal sem se preko študentskega servisa in od vas dragi CSD, čeprav sem bil upravičen po zakonu. NISEM DOBIL PREBITE PARE!Pa še to.. SEM IZ MARIBORA!

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.