Slovenija
65 ogledov

V siru našli bakterijo E. coli

Komentarjev 16
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • jozicamurn 17:59 08.september 2016.

    Ja dobro pri "lokalcih" je recimo ponekod res še soliden, pa vseeno je pa tudi cena zasoljena. Zanimivo je, da če kdorkoli kaj reče o slovenski hrani je deležen kritik, dejstvo pa ostaja da ne samo "siri", ampak tudi klobase ...prikaži več so prevec poporane brez okusa in se ne lepijo za prste. Skratka po oceni cista nula in jemo meso 10razredne kategorije. Ne bom posplosevala, ampak imam obcutek da vsemu nekaj prevec "odvzamejo" z namenom zasluzka. Zadnje case je skoraj vse brezokusna slama, ki jo drago plačujemo. Dobrih naprimer kokosjih jajc še vedno nisem jedla že približno 10 let, morala sem iti do domačina v bosno, da bi jih kupila od njega. Oblika in struktura ter okus so neprecenljivi. Vprasas se kaj jes pri sebi doma in ti je lahko samo zal do kam smo prisli. Res ne pretiravam blueone, verjemi mi. Celo meso je bolj okusno dol z juga, da o kajmaku ne govorim. Pa ni to nobena anti-reklama, ampak cista resnica. Mogoce pa izvazamo dobre zadeve ven nam pa ostane zmazek?

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 16:25 08.september 2016.

    Na sebi ima sicer zastavo Švice.Drgač se pa strinjam. Naši siri so polom. Po odprtju po parih dneh v hladilniku prov vohaš da ni sir ampak je neka čudna zmes. Če gre za taprav sir je vonj bolj blag ...prikaži več in prijeten. Tle je pa prov umeten čudn. Sploh te plastični siri so mi totalno zgrešeni. Edino za kar so dobri recimo je za na pico ker ko se segrejejo so ok za silo.Pa včasih se spomnm so pri Mercatorju moral prelepit embalažo da ne gre za "Ribani sir"; Nalepka čez je pisala: "Sirni pripravek" al neki tazga, ker so tok enih umetnih dodatkov dal da niti uradno ni smel več biti kot sir ampak je samo še nekaj kar je zmešano z sirom.Na sploh je treba bit pozorn pri sirih ker tisti k imajo velik dodatkov so zanč; umetni; plastični. Oprosti ampak če kupujem sir; hočem sir ne pa bluzi-dodatkov.

  • blueone 16:40 08.september 2016.

    Daj ne pretiravajta, še posebno jozica. Mamo hude sire pri nas, se posebno kobariški ali pa bohinjski, ali pa pri kakem lokalcu je tudi zakon. Tako, da posploševanje zadeve ne pripelje nikamor.

  • Dixon 10:03 09.september 2016.

    Kaj ti pomaga, da je francoski sirček oh-in-sploh, če pa ima e.coli. Raje imam domač sir brez bakterij (in plemenitih plesni). Tudi brez želočnih težav.

  • blueone 19:13 08.september 2016.

    Enkrat napišem komentar, pa mi ga 5x objavi, ne vem kako to gre :-)

  • blueone 19:08 08.september 2016.

    Jožica, pri nekaterih lokalcih ni soliden, ampak je odličen. Glede tvoje razlage o gurmanskih sirih, pa verjetno ti tudi niso ravno poceni. Pri nas imaš dobro robo in slabo robo, odvisno je pa kaj izbereš. Pa saj je povsod tako mar ne?

  • blueone 19:08 08.september 2016.

    Jožica, pri nekaterih lokalcih ni soliden, ampak je odličen. Glede tvoje razlage o gurmanskih sirih, pa verjetno ti tudi niso ravno poceni. Pri nas imaš dobro robo in slabo robo, odvisno je pa kaj izbereš. Pa saj je povsod tako mar ne?

  • blueone 19:08 08.september 2016.

    Jožica, pri nekaterih lokalcih ni soliden, ampak je odličen. Glede tvoje razlage o gurmanskih sirih, pa verjetno ti tudi niso ravno poceni. Pri nas imaš dobro robo in slabo robo, odvisno je pa kaj izbereš. Pa saj je povsod tako mar ne?

  • blueone 19:08 08.september 2016.

    Jožica, pri nekaterih lokalcih ni soliden, ampak je odličen. Glede tvoje razlage o gurmanskih sirih, pa verjetno ti tudi niso ravno poceni. Pri nas imaš dobro robo in slabo robo, odvisno je pa kaj izbereš. Pa saj je povsod tako mar ne?

  • blueone 19:08 08.september 2016.

    Jožica, pri nekaterih lokalcih ni soliden, ampak je odličen. Glede tvoje razlage o gurmanskih sirih, pa verjetno ti tudi niso ravno poceni. Pri nas imaš dobro robo in slabo robo, odvisno je pa kaj izbereš. Pa saj je povsod tako mar ne?

  • blueone 19:08 08.september 2016.

    Jožica, pri nekaterih lokalcih ni soliden, ampak je odličen. Glede tvoje razlage o gurmanskih sirih, pa verjetno ti tudi niso ravno poceni. Pri nas imaš dobro robo in slabo robo, odvisno je pa kaj izbereš. Pa saj je povsod tako mar ne?

  • jozicamurn 15:39 08.september 2016.

    Lahko govorite proti francoskim sirom, ampak dejstvo ostaja, da so njihovi siri boljši od mlečne vode pri nas, kateri so vzeli vse bistvene snovi in naredili en velik neokusni količinski Mu iz tega. Nam prodajajo samo še neko kemijo s ...prikaži več kalorijami in dopolnili in je totalno brezokusna za prave gurmane ter celo dražja od uvoženih.Jaz in moj mož več ne "spoštujemo slovensko" in ne "kupujemo slovensko", ker raje damo celo malo več denarja za boljši okus in ne jemo več kemije, ki povzroča raka.

  • mihatirs 14:26 08.september 2016.

    Do povrnitve kupnine??? ma ima da vrnejo 100x-ik...ne pa za en sir

  • Avatar Leon
    Leon 14:09 08.september 2016.

    Mislim,da bi takšne zadeve morali objaviti tudi na nacionalki !

  • kapibara 12:48 08.september 2016.

    Prej in pol.. preventiva in kurativa...

  • Avatar strauski
    strauski 11:42 08.september 2016.

    popit en šnopček da bo sigurno

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.