Slovenija
21433 ogledov

V teh podjetjih bo božičnica najvišja

Komentarjev 7
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • rd2dmk2 16:28 17.december 2023.

    najprej naj pokažem na naše trgovce.. dajo božičnico na kartice firme. torej si vodstvo na podmukel način popravi poslovni rezultat, ker morajo delavci to zapravit v firmi in povečajo promet. pri regresu je to prepovedano tukaj pa nikomur mar. in ...prikaži več drugo. tukaj niste omenili tiste res DAREŽLJIVE. objavljeno je bilo da bo ena IT firma dala okoli 5000 €. petisoč ! druga plačuje skoz celo leto poslovno uspešnost in nekako doda 4 do 5 plač. zdej pa še poiščite za ZSSS kolk da ga.Jerkič

    • vzev 17:54 17.december 2023.

      Se popolnoma strinjam. Prav norce se delajo iz trgovcev, potem pa še delijo neke pakete. Boljše, da bi to dali v izplačilo. To, da dajejo denar na tiste kartice, še nebi bilo tako moteče, če bi dali vsaj neko vredu ...prikaži več izplačilo. Tako, pa delavci delajo za njih, pa nimajo niti v svoji firmi kakšnih popustov.

    • Klavdij Mervič 18:13 17.december 2023.

      JAz ne dobim nič, ne bonov ne denarja. Verjetno še marsikdo ne. A je tako boljše?

    • rd2dmk2 10:16 18.december 2023.

      Klavdij saj sem napisal - vprašite kolk da ga. Jerkič ??? aja kdo pa je ta gospa . ja šefica na ta glavnme sindikatu. pa prevertu kolk ima plačo, pa še to kolk dobi božičnice in dodatka na delovno uspešnost. ...prikaži več pozabljate da je božičnica nekako neobdavčena do neke mere trako kot regres in vsak pameten direktor bi mogoče dojel da lahko (barabinsko) zadnje 3 plače v letu tniža z negativnim dodtakom k plači na poslovno uspešnost in potem to podeli z božičnico, kjer pa je problem da je za vse enaka.

  • Avatar Zoran
    StarMačk 15:26 17.december 2023.

    Sem slišal, da so pri eni od zavarovalnic, ki je v tuji lasti, zaposlenim povedali, da naj letos ne pričakujejo božičnice, ter nagrade za poslovno uspešnost, ker naj bi za preteklo leto zaradi prevelike količine odobrenih zavarovalniških zahtevkov, naredili zajeten ...prikaži več poslovni minus. Gre za zavarovalnico, ki je do sedaj nove kliente pridobivala predvsem na račun ene najnižjih premij za zavarovalniške produkte. Poleg tega pa naj bi le te prav tako občutno podražili...

  • Kmodri 13:48 17.december 2023.

    Lepi denarci v energetiki?! Na čigav račun? Plebsa seveda in s te ko nam bodo vsili nov način obračunavanja omrežnine. Da jih ni sram! Kaj, če ji mi za božičnico ne bi plačali omrežnine! Aja ne bo šlo, ker nove ...prikaži več jahte in kurbe vabijo!

  • Ender3 13:43 17.december 2023.

    Pa pravjo, da ni denarja! Glavno, da protestira in širi nezadovoljstvo..

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.