Slovenija
1705 ogledov

V teh slovenskih krajih so klopi najbolj nevarni

Komentarjev 8
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • KOJAK 08:17 17.junij 2017.

    To že od nekdaj poslušal, da so nemci v klope "naselili" bolezni, da bi tako okužili partizane. Ampak še nisem naletel na kredibilen vir, tako da ne verjamem da je to res. So pa najbolj kužni klopi okrog Koseškega bajerja ...prikaži več in v škofjeloškem hribovju.

  • s5en3besman 12:59 17.junij 2017.

    Celje je tok onesnaženo s strani cinkarne, da še klopi bežijo.

  • PPiikkaa 19:18 17.junij 2017.

    Cinkarna stoji na truplih, pobitih spomladi 1945, tako kot tudi šola, pa še kaj bi se našlo.

  • primoz.g 20:33 17.junij 2017.

    evo ravnikar sem sem spet šel mimo tega igrišča v zajčji, ene 70 folka raja in majo piknike, a table nikjer, mali otroci bojo klopasti da bo za popizdit.

  • KOJAK 22:02 17.junij 2017.

    Pred cca. 20 leti sem tudi jaz mladega psa sprehajal ravno tam v Zajčji dobravi kjer so bila včasih tista skladišča. S psa smo kasneje morali vsaj 1 uro čistiti klope, hvalabogu je pes imel dolgo dlako in večina klopov ...prikaži več še ni bila prisesana. Oćitno so tiste točke res leglo klopov.

  • primoz.g 22:24 17.junij 2017.

    Ja jest mam srečo, ker je kratkodlaki pa včasih ko med hojo mal počekiram vidm da kak leze po njem kr frcnem zadevo stran, vem mogu bi ga frderbat, ampak fak boljš čimprej it stran od teh točk. Začuda oz ...prikaži večz NA veliko srečo se mene ne prime noben, se pa res da prej napipsam in sem ugotovil da ne marajo parfumov, resno, parfumiraj malo psa z bilokero dolčegabano in ostalimi sranjem, ne bo klopa niti bliz, verjetno so piknikaši ljubitelji armanija, dolće gabane, versaće ipd. ker drugač ne zastopim da so vsak jeben vikend isti tam pa nobenmu nič ?

  • PPiikkaa 07:56 17.junij 2017.

    Klopi so najbolj nevarni v okolici Domžal, ker so med drugo vojno tam Nemci zastrupljali. To je že od nekdaj znano in se me zdi čudno, da niti novinar niti Nacionalni inštitut tega ne vesta. Izgublja se staro védenje, saj ...prikaži več vsak začne pri sebi in ne upošteva prejšnjih podatkov, zgodovine.

  • allstarr111 11:55 17.junij 2017.

    Men je kolega lovec rekel naj psa nikar ne spuščam da se prosto pase (okay ga itak ne smeš, ampak če je prilika in ni nobenega obiskovalca ali drugih psov kar je redkost) po območju parka ZAJČJA DOBRAVA, SNEBERŠKI TER ...prikaži več ZADOBROVŠKI DELA ENAKO, najbolj pa je baje opasno v tistem urejenem otroškem igrišču na sami jasi v ZD, ter velikem skoraj parku kjer so okoli same smrekce in drevesa ki delajo senco.IN enkrat sem res šel tam mimo pes je imel ko sva se pripeljala domov ter sem ga postavil na mizo da vidim če ima kakega, imel je 23 klopov :) Tako da jest tam mimo samo še z avtom v tretji lagano. AJA mimgrede, tudi tam so imeli nemci orng skladišče ki so ga partigani zminirali da je še danes vsa zemlja črna in polna kosov od orožja ipd. Zgleda bo res nekaj na tem, da so jih nemci podtakinili ??

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.