Google plačuje dober dohodek od doma od 4600 do 6200 evrov na teden, kar je neverjetno pred letom dni, ko sem bil brezposeln v strašnem gospodarstvu.
tukaj sem začel ......... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦
Izraelci, eni najbolj 'precepljenih', imajo med hospitaliziranimi 85% 'polno cepljenih'. Če bi 'cepivo' delovalo kot so trdili pravoverni, bi smeli našteti tam le kak % tako zaščitenih. Nepravoverni zarotniki med profesorji imunologi,virologi,genetiki so to napovedali že lani. Pa niso brali… ...prikaži večli iz kart, temveč iz strokovnih del.
Kako je mogoče, da v najbolj razsvetljeni in razgledani regiji prihaja do porasta okužb. Okužbe se vendar širijo v okoljih, ki nimajo razgledane prebivalce. razumejo svobodo, spoštujejo zakonodajo in nasploh so ah in oh!
Google plačuje dober dohodek od doma od 4600 do 6200 evrov na teden, kar je neverjetno pred letom dni, ko sem bil brezposeln v strašnem gospodarstvu. tukaj sem začel ......... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦
Koper, sej zaradi takelih kretenov res ne bo kmalu konec tega lažnjivega cirkusa, kjer gre za umetno ustvarjanje panike za dobičkarstvo.
Če se res tako strmo dviga število okužb na obali in Krasu,je najboljše,da nas takoj zaprete
Izraelci, eni najbolj 'precepljenih', imajo med hospitaliziranimi 85% 'polno cepljenih'. Če bi 'cepivo' delovalo kot so trdili pravoverni, bi smeli našteti tam le kak % tako zaščitenih. Nepravoverni zarotniki med profesorji imunologi,virologi,genetiki so to napovedali že lani. Pa niso brali… ...prikaži večli iz kart, temveč iz strokovnih del.
Kako je mogoče, da v najbolj razsvetljeni in razgledani regiji prihaja do porasta okužb. Okužbe se vendar širijo v okoljih, ki nimajo razgledane prebivalce. razumejo svobodo, spoštujejo zakonodajo in nasploh so ah in oh!
Butast komentar
jože95, odgovor si nakazal kar sam! Trenutno je na obalnem področju invazija takih modelov kot si ti!