Vizjaku se delnice Petrola tudi splačajo. Kupil jih je, ko je bila vrednost mamljivo nizka.Potem, ko je Dobil insajderske informacije kdaj jih kupiti..
Pozdravljeni, ponudba posojila med resnimi in poštenimi posamezniki v 24 urah. Dajem resna in zanesljiva zasebna posojila v razponu od 2.000 € do 1.000.000 € s stopnjo 3%. Če vas to zanima, me kontaktirajte po mojem e-pošti: marijarajevic259@gmail.com
Južna si že mane roke, sedaj pride čas striženja Janševih ovc.
Vizjaku se delnice Petrola tudi splačajo. Kupil jih je, ko je bila vrednost mamljivo nizka.Potem, ko je Dobil insajderske informacije kdaj jih kupiti..
To je šele začetek vladavine kapitalistov.
Bica ti je kapitalist, idiot
Hudini tvoj idiot je veličastni vodja..
Golazen lakomna....kdaj jih bomo fizično odstranili iz države...
Tesla je ta teden znatno pocenila elektriko na hitrih polnilnicah. Petrol medtem državi, ki je največji lastnik, ne želi odkrit transakcij z lastniki.
A veš kolikšen lastnik Petrola je, tako, da ne nabijat.
jernejček.
Kakšen lastnik je pa Brodnjak...Še zakonskega davka na dobiček NLB ne plačuje. Delnica je skoraj tolko vredna kot Krkina. !!!
Pozdravljeni, ponudba posojila med resnimi in poštenimi posamezniki v 24 urah. Dajem resna in zanesljiva zasebna posojila v razponu od 2.000 € do 1.000.000 € s stopnjo 3%. Če vas to zanima, me kontaktirajte po mojem e-pošti: marijarajevic259@gmail.com
Na vladi je še GS buh, jera65