Slovenija
25868 ogledov

Drama v UKC Maribor: Ponarejeni diplomi, odpuščena zaposlena ...

Komentarjev 24
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    ADImavasrad 09:22 11.november 2025.

Noro. V hipu je zaradi nezakonitih odpovedi v luft izpuhtelo na uč 250k€ javnega denarja. Naj odgovorni za nezakonite odpovedi te odskodnine bolnici povrnejo iz lastnih žepov. Pricakujem, da bo direktor bolnice zoper njih vložil odskodninsko tozbo, sicer je sam ...prikaži več odskodninsko odgovoren.

• Grunf 12:57 11.november 2025.

Na to boš pa še čakal in se pošteno načakal, Adi. Opisana praksa se je v javnem sektorju kot tudi v firmah pod državnim pokrovom že popolnoma udomačila. Ob vseh pravnikih, ki jih tam zaposlujejo in vseh odvetniških firmah, ki ...prikaži več jih plačujejo ni prave obrambe pred političnim kadrovanjem, ki obsega tudi odstranitve neželjenih in odvečnih kadrov za vsako ceno. In tudi politika, ki se nam več, ali manj obeta z novimi volitvami je garancija, da se praksa nadaljuje.

ADImavasrad 13:13 11.november 2025.

Saj vem....

• vojko19 09:29 11.november 2025.

Zakonodaja? Ista kot pri nadzorniki plačani brez odgovornosti!

Leon 09:42 11.november 2025.

Krivosodje ima svojo ceno .

• atamama 12:33 11.november 2025.

Saj to je noro s temi diplomami. Oče je menjal vozniško za čoln iz HR v SLO. Pa so zahtevali diplomo, oče jo pošlje in glej hudiča ne velja. Komaj smo ugotovili, da je imel izpit za ''kapitan kratke plovidbe'' ...prikaži več in da pri nas obstaja samo naziv kapitan, za kar potrebuješ prometno šolo.... Pa razumi, kajne?

• rd2dmk2 10:11 11.november 2025.

ko tole berem, me pevzema občutek, da ljudi kar zanalašč odpuščajo da jih tožijo in dobijo potem odškodnine. da ponazorim - se zmenijo in potalajo. resno takole zapravit četrt miljona. od kje ? bolnica dobiva denar od ZZZS za svoje ...prikaži veče storitve. torej so operacije in poseg zato tako dragi in namesto v nakupe naprav gre za takele mučke. tolekar je napisano je kot izgleda kar vsakodnevna praksa. p.s. blagajnik na šalterju v banki trgovini , gostilni mora pokrit dnevni inkaso. naj zdej še tile tu !

• ToSmJest 15:29 11.november 2025.

Pa kaj! Ko sem bil v vojski (JLA) in preden mi je "bolničar" zapičil injekcijo v rit, sem ga vprašal, kaj je sicer po poklicu izven vojske. Njegov odgovor je bil: automehaničar!

• matermila 10:11 11.november 2025.

Česa ne razumem, dva s ponarejenimi diplomami sta dobila odpoved in zdaj za nagrado še en kup denarja? Ali sem kaj spregledal?

ADImavasrad 10:42 11.november 2025.

Clanek je mal zblojeno napisan. Ampak cisto na splosno velja, da mora biti odpoved zakonita. To pomeni, da ni dovolj, da je odpusceni kriv, temvec mora biti upostevan postopek, konkretno 4. oddelek 12. poglavja ZDR-1, ki govori o izredni odpovedi. ...prikaži več Zaradi neupostevanja postopka stvari padajo, enako kot na sodiščih

• ferdopis59 13:23 11.november 2025.

A primer Masleša, pa ni imel prepovedi delovenga razmerja?? Vprašanje uradnostri diplome.

• cigomigo 18:56 11.november 2025.

,moja teta je tudi operiroval eden dotore, Pa je na konci bilo vse u redu, So rekli da je Afganistanec

• maček 16:01 11.november 2025.

To ni drama, to je krimnalno dejanje.

• Idioti 23:51 11.november 2025.

Vidi vidi kako se na Žurnalu čudijo stanju v KBC MB. Jaz se grem stavit , da na Žurnalu 90% nima diplome FDV če se boste pa hvalili , da jih imate , bomo pa vedeli , da so kupljene !

Slayer 11:21 11.november 2025.

Tega je v JU in JS ogromno!!!

• maček 19:14 11.november 2025.

Zakon popolnoma ščiti, kriminalce, v celoti. Katastrofa od sodstva in zakonov katastrofa.

• Idioti 23:38 11.november 2025.

Se vam piskaralom na Većeru in Žurnalu ne zdi vredno , da svoje bralce obvestite o NAJVAŽNEJŠEM . A kaj je to ? Ja če ne veste poglejte naslov in pa vaš Q tekst ! So bile mogoče ponarejene diplome ...prikaži več mesarskega mojstra iz N.G. ali mizarskega iz fakultete v Nazarjih

• samantha0 10:01 11.november 2025.

Glejte v tem hipu v javni upravi nima vsaj dobrih 45 % ponarejene izobrazbe ali sploh nima izobrazbe. Ve se da so vse sestre, bratje, sestrične, bratranci in strici in tete naših politikov zaposlenih v javni upravi. Večkrat dokazano!

ADImavasrad 10:28 11.november 2025.

45% je za lase privlečena cifra. Sam sem bil nekaj casa v JU in nekoliko poznam sceno.

Leon 13:19 11.november 2025.

November je ....težko je biti trezen !

ADImavasrad 14:23 11.november 2025.

Ja, za mojega nekdaj dobrega frenda se je veseli december zacel že novembra in končal februarja. Danes ni več med živimi. Ciroza.

• cigomigo 17:07 11.november 2025.

pri nas u naše pleme imamo vsi fakulativno izobrazba

ADImavasrad 20:31 11.november 2025.

Se vidi, ja. Še ce bi znal prav napisat, bi brcnil v temo, ker fakultativno nima veze s fakulteto.

• Idioti 23:45 11.november 2025.

cigomigo@ a kuji si pitanje dobil kod kupnje u Bosanskom novom ? Ja za medicinsku dobio pitanje kolko ima kostiju u čoveka a kolko u ženu . U čoveka puno a u ženu jednu manje . jedan odgovor približan a ...prikaži več a drugi tačan . I prošao sa 7.5 .

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.