Svet
24721 ogledov

V Ukrajini prve žrtve, ruska letala nad vojaško infrastrukturo

Komentarjev 13
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Avatar Sreten Lukić
    lluckyss 10:38 24.februar 2022.

    Sedaj bo moč primerjati NATO oziroma ZDA napade in kako to poteka pri Rusih..Do sedaj smo imeli privilegij spremljati le eno stran in to prevečkrat...Seveda bo tudi poročanje povsem drugačno, ko ne bo v jgri ISIS in drugi "zmerni rezalci ...prikaži veči glav", ki jih je sedma sila kot Ameriške "podpirance" tolerirala pri njihovih "pomotah", ko so streljali na bolnišnice in šole, itd...Sicer pa upam, da bo vsega v nekaj dnevih konec in da se zadeve končno uredijo po vseh teh letih nasilja v teh pokrajinah....

    • jakec1575 11:06 24.februar 2022.

      Ta vojna je povsem nepotrebna. ker nato je napadel rusijo iz blatskih drzav, ki so povsem blizu st. ptersburga. cveta rusije in domovina Putina. Kok si ti naiven. Putin je nacrtoval ta napad ze leta. Če mu je blo res ...prikaži več tako za rusko manjsino bi se spogajal ali jih pa preselil. itak rusiji strmo pada prebivalstvo. V revscini res ne mores imet otrok. A nato bi kar napadel rusijo in moskvo. pol bi to lahko naredil ze iz poljske in baltskih drzav ter romunije.

    • jakec1575 11:07 24.februar 2022.

      Putin je pac ausglajzal. Sanja o sovjetski zvezi. Ce bi lahko, bi prikljucil nazaj vse samostojne drzave.

    • krnekina12 11:18 24.februar 2022.

      Ne hran tega trola, sej vidis, da nabija lih kontra kar je resnica cist pod vsako temo. Rusi ze 8 let okupirajo tisti 2 regiji in zalagajo z orozjem - ne pozab da so sestrelil potnisk avion. Ista zgodba je ...prikaži več bla v Gruziji. // Take strahopetne papke bi blo treba na fronto poslat, ne pa da na sociali visijo 24 ur na dan na internetu in sirjo dezinformacije. Ma pomoje posrane gate v treh minutah.

    • Avatar Sreten Lukić
      lluckyss 11:20 24.februar 2022.

      S takimi blebetanji lahko greš kar za prvi šank...Če boš srečal Vizjaka ali Simonitija, Počivalnika in ostalo klapo jim povej, da se za ministre ne spodobi biti pijan pred enajsto dopoldan...Ali pa naredi fotko za plakat, tole o Ukrajini pa ...prikaži več je preobširno zate...

    • Avatar Sreten Lukić
      lluckyss 11:22 24.februar 2022.

      Krneki...raje Janeza privleci iz kleti CD in ga spomni da ima poziv za na sodišče..

    • mph2 11:32 24.februar 2022.

      V Ukrajini so se razmahnile pronacistične tolpe, ki so terorizirale tiste, ki so se želeli odcepiti (tako kot mi), ... še predolgo so jih prenašali. No, te tolpe je sicer urila CIA, dokoumentirano kolikor hočeš. Kjerkoli so neke vojne in ...prikaži več sranje po svetu, 99% verjetnostni, da so Američani v ozadju. Žalostno je, da je EU postala samo en beden satelit Amerike in UK.

    • jakec1575 11:38 24.februar 2022.

      mph. res je. v ukrajini so bile tolpe 2014 a to zdaj nima veze s tem. Putin ni napadel ukrajine zaradi resevanja 2 mini republik. Njegovi cilji si povsem drugi. Psihopata ne zanimajo smrti siromakov.

    • krnekina12 11:42 24.februar 2022.

      mph2, a pa se ti zavedas, da Rusija z miljoni financira skrajne desnicarje po celi evrop? Lol, nimate pojma o pojmu res. In spet so americani krivi itak lol. Moras met IQ pod lediscem, da je protiargument "uee amerika ueee". ...prikaži več Pa btw, se nism strinju z vojno v iraku pa afganistanu, ker je bla isto retardirana. Ampak to ne pomen, da zdej mors pa kot en idiot navijat za "nasprotno" stran. Fak s kasnimi retardi mamo opravka adijo pamet hahah

  • Pišmevuh 11:36 24.februar 2022.

    Drezali so v medveda, zdaj pa da vidimo koliko majo jajc. Nato bo poslal Slovenčeke, Hrvateke, Makedonce, pa Črnogorce.... Pri nas naj zraketira Cankarjev dom z drekmešarjem.

  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 11:16 24.februar 2022.

    Tole je tako zelo nepotrebno in tako zelo narobe. Upam, da se druge države ne bodo mešala v rusko- ukrajinski spor, ker to pomeni 3. svetovno vojno. Putin je norec, sam bo ve koliko orožja ima.

  • Catherine_Hartnett 12:04 24.februar 2022.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik. To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝑾𝒘𝒘.𝑱𝒐𝒃𝒛𝑪𝒂𝒓𝒕.𝑪𝒐𝒎

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.