Slovenija /slovenija/crna-kronika

V Vodicah ustrelili policista, napadalec pobegnil, a so ga že prijeli

Komentarjev 9
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • wolfenstein 11:04 11.september 2026.

Sedaj bo GDP ustanovil komisijo, odredil strokovni nadzor, ustreljeni pa si bo sam kriv in se bo gonil po sodiščih z odvetnikom, ki si ga bo moral sam plačati. Policija mu bo kot je v takšnih primerih običajno obrnila hrbet. ...prikaži več Bo pa vsaj ta doumel, da mu je bolje v proizvodnji za skoraj isti denar, brez ogrožanja sebe in svojih bližnjih za drobiž.

• maček 14:17 11.september 2026.

Mediji,kot da ste razočarani ker ni mrtev,

Garancija 10:38 11.september 2026.

Takšnega obesit takoj

• Markovickiscic 10:54 11.september 2026.

Če postanete žrtev prevare, se lahko počutite nemočne, zlasti po izgubi denarja, za katerega ste trdo delali in ga varčevali. To bolečino sem izkusil na lastni koži in nisem vedel, na koga se obrniti. Sčasoma sem stopil v stik z ...prikaži več Trustwave.Cyberdefense @ gmail com; skrbno so preučili moj primer in me vodili skozi postopek povrnitve sredstev. Njihova podpora mi je povrnila upanje. Če ste bili žrtev prevare, ne obupajte – poiščite strokovno pomoč in preverite, kakšne so vaše možnosti.

Leon 11:00 11.september 2026.

Matoz je bil v Beogradu na tečaju dela policije na Balkanu ?

omega_v6 11:05 11.september 2026.

Dajte Goploba na oblast on bo preveril,če je bil levičar mu bodo pogledali skozi prste in mu vrnili denar v slučaju plačila kazni!! Ne vem se ustavni sodnik čeferin kdaj pogleda v ogledalo?? Ali je razočaran kaj vidi?? Sodstvo je ...prikaži veče ZANIČ zato pa imajo kriminalci veselico!!

• maček 14:16 11.september 2026.

Stevanovič kot tako dober,bo šel namesto njega v zapor,tako kot je delavce mujiča poplačal.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.