Slovenija /slovenija/crna-kronika
20845 ogledov

Varnostnik, državni prvak v boksu, mi je dvakrat zlomil čeljust!

Komentarjev 11
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • atamama 07:04 14.oktober 2025.

Zelo majhna odškodnina. Problem je v sodstvu. Če/ko je v igri ''sonček'' sodnice je vsota x5. S sodbo določena. Pa zgolj in samo klofuta v igri. Nam to kaj pove?

• Kmodri_ 17:05 14.oktober 2025.

Za naše razmere kar visoka! Mi nismo Amerika!

• karantanc56 08:17 14.oktober 2025.

Vpiši se v strelsko društvo.

• popokatopetl 10:20 14.oktober 2025.

"Enkrat, po 8. februarju, me je vprašal, če bi pričal proti Gregorju, za kar bi me dobro počastil." ---- Žal je res tako da je tipično treba plačevat da gredo priče na sodišče, ker gre za veliko izgubo časa.

• dr3k 11:16 14.oktober 2025.

To ni res. Če ti zahtevaš od priče, da gre dejansko pričati, mora ta priča priti pričati.

• Skias 09:56 15.oktober 2025.

Dr3k to je res kot priča tudi če to nočeš biti te lahko sodišče, da privesti s policijskim spremstvom. Nore pa je, da enaka pravila ne veljajo za obtoženca in se mu sodnih postopkov ni potrebno udeleževati. Potem se pa ...prikaži več sklicuje, da mu je bilo sojeno brez njegove vednosti.

• Idioti 17:29 14.oktober 2025.

Kreten do kretena od komentatorjev. ZAKAJ ne objavite imena podjetja zaposlenega varnostika , kajti če ni bil zaposlen tudi varnostnik ne more biti. V Ambasadi Gavioli je bil v civilni obleki zudi en tak boksar , ki je v ringu ...prikaži veču izgubil oko , pa je v Ambasadi skrbel za fizične pretepe malo bolj divjih otrok in mladine . A ne policijska uprava Koper , vi o tem nič ne veste ! Glih zko kot Ljubljanska ne !

NickMason. 07:49 14.oktober 2025.

Pravilno da ga je,pa še bo dobil kakšno,če bo kreten kakršen je.

• niloda 07:03 14.oktober 2025.

Prav je, da si jih dobil, ziher si gobec vrtel in pametoval.

Garancija 09:06 14.oktober 2025.

V vsakem primeru se ne obračunava fizično,to počnejo samo degenerirani čifurji,uni v trenirkah

• Kmodri_ 17:08 14.oktober 2025.

Takšni prevladujejo med rednecki in hilibilyi, ker v Sloveniji prevladuje mačo kultura! S pogovori zelo malo Slovencev rešuje spore! Hvala bogu sem sva spravil na Dob.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.