Slovenija
234 ogledov

Včasih divjaki, danes bolniki

Komentarjev 8
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • alfredo 14:26 18.maj 2013.

    Tudi starši so bili včasih drugačni...

  • patriot5 06:10 18.maj 2013.

    Včasih je kdo dobu eno okol ušes, pa so bili vsi takoj zdravi. Danes pa brcajo učitelje in so vedno najbolj ubogi sinčki. Za ušesa bi bilo potrebno večino njihovih staršev.Nočem delati krivice tistim, ki so resnoično bolani, vendar ...prikaži več se danes starši že kar sami odločajo, da so njihovi otroci bolniki, ker jih ne znajo lepo vzgojiti.

  • zztop 07:58 18.maj 2013.

    Hiperkinetičnost je razvajenost! Starši jih ne vzgajajo več, ampak samo zadovoljujejo njihove potrebe.Potem se vse skup samo še potencira. V šolo se hodi za zabavo! Učitelj jih ne sme več siliti ponavljanja, natančnosti, vztrajnosti, kaj je lepo kaj je grdo, ...prikaži več ker je vse to nasilje.Kako se bo potem otrok v naši šoli nauču kaj delat. Pa še un kekec Gaber je potisno 5 al 6 letne otroke v šolo (devetletka). Otrokom vzamejo leto dni otroštva, pol jih pa šupajo z isto snovjo kot so prej 7 letnike. Kronološko to otroc ne zmorejo -- je moje mnenje. Ja, delo bi nadomestilo marsikatero zdravilo za najstnike. Tud to drži.

  • ttrubadur 08:41 18.maj 2013.

    Sodoben način življenja ima eno od posledic - "hiperaktvinost" otrok.V družini se je naloga moškega popolnoma degradirala. Vzelo se mu je pooblastila za vzgojo otrok. V precejšnji meri so mu pristrigle peruti boljše polovice, ki vsem ne dovolj samozavestnim ...prikaži več moškim ne dovolijo, da bi vzpostavil avtoriteto. Avtoriteta je pa edino zdravilo za mularijo, ki išče meje. Avtoriteta dotikrat ustavi iskanje meja že samo s tem, da je. Če to ne zadošča, so pa še drugi "vzvodi". Torej, krvida je v tem, da so moški precejkrat postali neizraziti in da boljše polovice vidijo v avtoriteti le tiste strani, ki so jim všeč, za ostalo pa poskrbi Ritalin. Mah tale družba je tako ali tako že tako spihana, da ji brez česa hudega ni rešitve.

  • Boschtjan Zupanchich 00:00 18.maj 2013.

    Žal z kemikalijami neboste zmogli pozdraviti pokvarjenega mesa, in Še Toliko Težje ubogih pokvarjenih Duš . Potreben Bo Hujši Ukrep . Žal , na žalost . Kmalu .

  • reider 01:22 18.maj 2013.

    Delat jih nažente.Pa naj tam pokažejo hiperaktivnost! kako poje smolar-Brezdelje zapelje te v greh...

  • patriot5 06:10 18.maj 2013.

    Res je.

  • privat 08:34 19.maj 2013.

    to je pa rezultat naše visoke politike...sodstva itd.. Kako pravijo..bomo morali več delat in manj praznikov imeti..Kaka debilna ureditev države ,da stroka nima upliva na sprejem zakonov. Če voziš avto pod visokimi obrati je logično da bo avto cel razmajan...ne ...prikaži več pa samo motor. Rezultat pa je tudi to ,da imamo nore politike ,ki bojo vsak čas počili..to je dobro ,naj tudi oni malo tega davka plačajo!

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.