Ja, sem se hotel pohecati iz tega, ampak na teh straneh je to pač nivo "slovenštine"...Verjetno je v uredništvu študentski podmladek SDSs, ki ni najbolj priseben, kaj šele pismen..
Amputirali so ljudi, od česa so jih amputirali, od državne joške morda??? Slovenščina vam pa ni v ponos, a ste vsi " novinarji" na Žurnalu diplome kupili poleg " 10 u pola" v Sarajevu???
Grozljive posledice: amputirali že 12 ljudi, število še narašča ................ slovenščina? Kako amputiraš ljudi?
Ja, sem se hotel pohecati iz tega, ampak na teh straneh je to pač nivo "slovenštine"...Verjetno je v uredništvu študentski podmladek SDSs, ki ni najbolj priseben, kaj šele pismen..
Rednecki v polnem sijaju.
Amputirali so ljudi, od česa so jih amputirali, od državne joške morda??? Slovenščina vam pa ni v ponos, a ste vsi " novinarji" na Žurnalu diplome kupili poleg " 10 u pola" v Sarajevu???
Od pameti valjda ;-)
STA in tisto novinarstvo bi bilo treba pomest..Sedaj razumem, zakaj jih JJ je finančno obremenjal..
Danes je to mala malica če oblečes akumulatorsko ogrevano jakno. Verjetno še niso slišali zanje.
Kaj me briga , naj jih , saj so najbolj fuknjen narod, na kugli zemelski !
🍓 Vroča dekleta čakajo na vas na 👉 𝗦𝗲𝘅𝘁𝗼.𝗹𝗶𝗳𝗲