Slovenija
46 ogledov

"Več je neznanja kot lobističnih pritiskov"

Komentarjev 12
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • wester62 14:09 30.marec 2014.

    kaj ko bi tudi fakina malo potipali ,ker tudi on je povezan s zdravstveno mafijo in seveda večina politikov. vse treba nagnati in jim vse pobrati. a veste koliko ljudi bi lahko rešili in pozdravili za ta denar kar je ...prikaži več pokradenega(okoli 500 milijonov). tudi čakalne vrste bi bile bistveno krajše. mladi zdravniki ,ki niso okuženi pa čakajo na svojo priložnost. treba narediti velike čistke v zdravstvu in v povezavi z njimi.

  • dragec 08:29 30.marec 2014.

    FAKIN,KDAJ SE KONČA TVOJ MANDAT,MENDA SI BIL ZELO USPEŠEN DIREKTOR BOLN.CELJE

  • franke 12:16 30.marec 2014.

    TUKAJ SE VIDI,KOLIKO JIM POMENIJO MILJONI. NIČ JIM NE POMENIJO. KAKO LAHKO REČE DA JE 50 MIO MALO. ČE ON PRIZNA 50 JIH JE SIGURNO 150 MIO. BANDA LAŽNIVA IN KRADLJIVA.

  • mirko 12:30 30.marec 2014.

    Kako bodo zdaj oni postavljali ministra? Najbolje, da je to Kuštrin, da bomo to norost čim prej izživeli..........................................................................Tale stavek Fakina odgovori na vsa noivinarska vprašanja

  • mph 14:46 30.marec 2014.

    Ma ne govori daj, kaj misliš, da je zdravstvo samo zdravniki? Ogromno je ljudi, ki dobijo minimalno plačo iz vseh možnih podpornih služb, marsikateri delajo bistveno bolj kot v privat sektorju. In ti sindikati se borijo predvsem za REVEŽE ne ...prikaži več za bogataše, če ti to ni jasno. In noben od teh (pa niti zdravniki) ni povzročil ekonomske in politične krize v državi. Ampak, ker so moteči, je potrebno jasno širit neresnice.

  • mph 14:48 30.marec 2014.

    Si pozabil dati "uspešen" v narekovaje. Tako se je, kar pomnim iz člankov, z vsemi štirimi držal za stolček, da so ga na koncu res z muko odstranili in se ga rešili. Me prav zanima, kod so botri, ki so ...prikaži več ga postavili kot najbolj zgrešenega človeka na tako pomembno finančno mesto.

  • bfilipe 19:33 30.marec 2014.

    ..in največ je zamaščenih voluharjev, ki se usidrajo in seveda je glede na način življenja (malo aktivnosti) tudi možganske tudi pri znanju tako..razni voluharji od fakina do mausarjeve..pa smo tle..

  • Scott 07:09 31.marec 2014.

    Preko Zemljarića bo teška.?

  • mph 14:43 30.marec 2014.

    Se pridružujem, pištolero, ki je s pištolo hodil na sestanke, ko so ga hoteli odpikat v Celju ... je kot znani lenuh (vsaj tako pravijo, osebno ga ne poznam) postal direktor največje finančen ustanove v državi. In to zdravnik. Ko ...prikaži več pa že tako na veliko priporoča zatiskanje pasu bolnišnicam, saj jim krati in omejujeje finančna sredstva, bi lahko državljani upravičeno pričakovali, da bo najprej ZZZS zgled skromnosti, pa so vse prej kot to.

  • mirko 13:02 30.marec 2014.

    Lobiji, ki se upirajo kakršni koli reformi v zdravstvu je tudi sindikat v zdravstvu. Nočejo sprememb v normativih dela (reforma ogroža lagodno delo), Od oblasti si želijo samo več denarja in še dodatne zaposlitve in čisto nič druga. Drugi lobiji ...prikaži veči so še pa vsi tisti, ki fajn zaslužijo od zdravstvene blagajne, to so razne dobaviteljske firme, farmacija, itd. Ga. Skaza je lahko doživljala pritisk tudi od lobija, ki je z njo poročen in od farmacevtskih firm, s katerimi je v prejšnji službi z njimi sodelovala. Mogoče je prav z njihove strani prišla kakršna koli grožnja o razkritju kake njene nečednosti, če ne bo delovala v njihovem interesu. Tako da je niti ni škoda, da je zapustila ministrski stolček, saj je bila preveč kontanimirana in še brez politične kilometrine.

  • mirko 20:17 30.marec 2014.

    Sem bil večkrat v bolnici kot pacient. Večkrat na razno raznih zdravstvenih pregledih. Imam nečakinjo zaposleno v bolnici kot zdravnico. Moj sosed je kirurg v bolnici. Marsikaj mi povedo kaj vse se dogaja v zdravstvu. Imam tudi sam oči in ...prikaži več nisem še slep. nikakor pa ne mečem vse v isti koš, vendar je v zdravstvu veliko lenuhov in to na visokih položajih. Kar se pa zaposlene tiče, ki delajo v administraciji zdravstva, je pa katastrofa. Sam delam v privatni gospodarski firmi. Pridi nas kaj pogledat in se prepričaj kako delamo, jaz sem se v zdravstvu že večkrat.

  • mph 23:16 30.marec 2014.

    Jaz sem se spotaknil ob tvojo pripombo čez sindikate. Namreč bogataši niso v sindikatih. Kar pa zadeva izkušnje z zdravstvom jih zaradi več poškodb tokom let in bolezni na žalost imam še kako iz prve roke. Tudi več operacij. In ...prikaži več me nihče ne prepriča, da so npr. sestre lene ali administratorke, ali pa zdravniki ....niti enkrat nisem imel takšne izkušnje. Malo drugače ambulantni kader, hospitalni je preobremenjen 100 na ur. Seveda pa ne dvomim, da so tudi taki tam kot so v tem opevanem privat gospodarstvu. Dvomim, da bi te videl tako tekat ali sodelavce, kot sem videl hitet in se trudit medicinske sestre in tudi ostali kader. No, sem imel dve tudi slabi izkušnji, ampak ne odtehtajo pozitivnih.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.