Slovenija
49 ogledov

Več kot 31 tisoč izvršb

Komentarjev 15
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • privat 08:20 13.februar 2013.

    to se pa dogaja ko zavladajo fašisti...in celo nas prepričujejo ,da so taka dejanja zakonita ,človeška,sprejemljiva...jemati revežem in dajati bogatašem. Samo zato da si velike firme lahko izplačujejo nagrade,potovanja...in nič hudega ,ker v večini primerov niso krivi mali ljudje ker ...prikaži več so zgubili delo zaradi lopovščine politikov,sodstva,...

  • markus 08:26 13.februar 2013.

    To ni pošteno. Popolnoma vsak državljan, ki ima nizke dohodke, se lahko kaj hitro znajde med neplačniki položnic, ker jih ne zmore poravnati takoj. Da mu gredo rubit nepremičnino, v kateri prebiva, bi moralo postati nedopustno. Dajte ljudem ...prikaži več službe in višje plače, pa zagotovo ne bo več zamudnikov s položnicami.

  • suzana.kos 08:34 13.februar 2013.

    meni se zdi grozljivo... a naša zakonodaja je takšna, da to dopušča - če ne plačaš gretja, stroškov upravljanja stanovanja itd, ti lahko dajo na izvršbo stanovanje...vlada pa ni storila NIČ, čeprav so obljubljali pri Vaskrsičih, da bodo šli nekako ...prikaži več v smeri, da bo "višina dolga sorazmerna z vrednostjo nepremičnine", iz katere te vržejo na cesto...celo varuhinja človekovih pravic je opozarjala na krivičnost...potem pa lepo spijo vsi v svojih toplih pisarna naprej, ko se medijski prah poleže...

  • Meri Pogacar 08:57 13.februar 2013.

    Kaksna bizarnost! za neplacilo poloznic te nasa vrla vlada vrze iz lastnega stanovanja,in ga proda ,kot da bi to bila njena last,po drugi strani, ce je nekdo dolzan fizicni osebi, TA NIMA TAKSNIH INSTRUMENTOV ZA POVRNITEV POSOJENEGA DENARJA! .Naj bodo ...prikaži večaj bodo za vse enaka pravila! In drugo, drzava je po USTAVI dolzna priskrbeti delo svojim drzavljanom, ne pa da jih porine na rbo prezivetja ,in jih ororpa se zadnjega dostojanstva ,da jima prodaja lastne domove!!!;:( TEGA NI NIKJER NA SVETU!

  • Meri Pogacar 08:58 13.februar 2013.

    res je se v aparhajtu ni tako! Ubogi ljudje!

  • Delalabi 09:25 13.februar 2013.

    Zločinsko dejanje, ropanje Slovenskega naroda, sramota. In da se to kar mirno gleda, da nihče ne posreduje, pove veliko o naših uradnikih, varuhih, sodnikih, itd... Če nismo kapitulirali med vojnami bomo pa sedaj.V obdobju krize povečati ceno položnic in ...prikaži več brezposelne na cesto, to je res socialna država. Bjak!

  • mokmelk 12:54 13.februar 2013.

    "Težava je namreč potem te nekdanje lastnike spraviti iz stanovanja. To traja predolgo"Kar vidim, kako se temu strokovnjaku trga srce, ko poceni kupi njihovo stanovanje in jih potem zabriše ven. SICK MAN.

  • privat 20:02 16.februar 2013.

    Dragi Mirko...za dolg pod 10.000 € ne smeš delati nič..vse kar pa dela ta mafija ,je zame ne zakonito,ne človeško in ne evropsko!! Ja res pa je eno...jaz gledam dalje ,kakor ti ,ki ne vidiš vrednot ,ki nas nahko uničijo!! ...prikaži več Še eno všrašanje...kakšen IQ imaš ?? Verjetno nizkega pa zlobnega?? Da uničiš družino za 100€ ,ker je nekdo napisal ,da se lahko?? Ja tudi ubijaš lahko..poglej vojne!! Kaj bi tudi ubijal??

  • demirelis 08:45 13.februar 2013.

    da se naute pol čudl k bo folk doma s puško rubeže čakau... sj kva pa ti druzga preostane če veš da boš zarad ene položnce spušiu flet

  • privat 08:45 13.februar 2013.

    javna uprava in gnila politika je pripeljala do tega ,da ne moremo več plačevati teh njihovih položnic...in prav kmalu nam bojo ti politiki z upravo in policijo dali možnost plačevanja z telesnimi deli..prodaj ledvico! ..če nam že jemlejo nedotaklivo ustavno ...prikaži več pravico do strehe nad glavo! Groza da je to sprejemlivo našim sodnikom in drugim samooklicanimi ljudem ,ki znajo meriti in ovrednotiti človekove vrednote. morilce pa spuščajo in nagrajujejo z odškodninami...

  • stela 10:35 13.februar 2013.

    Pa ja....prašiči....spravte se na take, ki ne morjo plačat 100 al pa 200€....-al pa jurja magar.....une, ki poneverjo al pa prigolfajo stotine tisoč alpa miljon....une pa čuvajte...alpa SE JIH čuvajteProu je, naj se uredi plačilna disciplina....ampak ne samo ...prikaži več pri tistih, ki že tko nimajo nič!!!!!

  • Meri Pogacar 17:15 13.februar 2013.

    @ mirko...ne mesaj hruske,in jabolka..govoris o najemninah, kar pa ni predmet komentarja! In se osebno zate.. slucajno zivim v drzavi clanic EU ,in VEM, da se kaj takega tukaj se ni zgodilo!

  • mirko 10:31 13.februar 2013.

    TEGA NI NIKJER NA SVETU..........................Potem pa ti res dobro poznaš svet. Tudi v primerjavi z nemčijo, ki ima solidno gospodarstvo, smo v sloveniji glede izvržb skoraj popolnoma socialistična država. V nemčiji (poznam razmere iz lastnih izkušenj), če nekdo ...prikaži večo ne plača stanarine en mesec, te v naslednjih štirinajst dni, po opominu, brez milosti izselijo z spremstvom policije. Pri nas pa lahko podnajemnik neplačevanje zavlačuje leta, ko pa pride do izvržbe se pa oglasijo vsi socialistični mediji in naredijo vik in krik. Kaj pa pravice lastnika ?! Ne ti pa nimajo svojih pravic, ti so pa nepremičnino dobili zastonj. To so pa grdi kapitalisti, ki izsiljujejo reveže, mar ne ?

  • privat 08:07 14.februar 2013.

    ukazi so iz vrha..plačilna disciplina mora biti urejena le pri malih ljudeh!

  • tadejacop 21:35 16.oktober 2013.

    Kruto je dati izvršbo na nepremičnino zaradi neplačanih položnic. V službi sem videla vse možne izgovore zakaj ne plačajo. Problem se pojavi takrat, ko odjemnik misli, da lahko kar zavlačuje in raje kaj drugega plača ali kupi, podjetju pa manjka ...prikaži več zaslužek. Eno ravnotežje mora obstajati. Pri nas v službi načeloma za neplačane račune damo rubež na bančni račun, le včasih tudi na nepremičnine. Tako nam vsaj svetujejo na www.izvrsba-izterjava.si, ki nam vse to delajo. Skoraj vedno smo poplačani takoj, še posebej ker podjetje www.izvrsba-izterjava.si vedno poskuša dolžnike prepričati da znesek iz sklepa o izvršbi poravnajo in jim obrazložijo posledice. Ne vem kako jim uspe, nekako že.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.