Slovenija
26 ogledov

Večina za Cerarja, ZL in manjšinca zadržani

Komentarjev 3
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Kranjica 14:18 13.avgust 2014.

    Kaj misli ZL sploh početi v parlamentu, če po enem mesecu še ne ve, ali bi potrdila prav tako že en mesec bolj ali manj znanega mandatarja? Sicer pa se je že prvi dan v parlamentu videli, kako so zainteresirani: ...prikaži več Mesec je šel raje v New York, Tomićeve pa tudi ni bilo v dvorani, ki jo je predsedujoča dala besedo. Hanžek pa bo vsak trenutek izkoristil, da bo kritiziral JJ. Morda se motim ( upam), a začetek je slab.

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 16:10 13.avgust 2014.

    Mesec je imel opravke na urniku še preden se je vedelo da bodo sploh volitve. Tomičeva kolikor se govori naj bi bila na WC-ju. Pač prvi dan službe še nisi navajn. Normalno. Hanžek pa normalno da je skritiziral da mamo ...prikaži več zapornika med poslanci. Kaj si pa druzga pričakoval od prve stranke ki zagovarja ljudstvo?Začetek je več kot odličen. Za Cerarja pa zato ne vedo če ga bodo podprli ker ne gledajo na to kaj naj bi bil, s kje prihaja in podobne neumnosti ampak bodo pogledal kaj ima namen narest. Da pa ti to veš morš pa vidt osnutk koalicijske pogodbe. Normalno da ne bodo podprl Cerarja če bo neoliberaln program k je odmik od ljudi dal na program.

  • Žurnalček 00:15 14.avgust 2014.

    Manjšinca pri vsem tem nimata nobene pravice do svojega mišljenja ampak morata glasovati za in to za kakršno koli vlado ji je prvič predlaagana. Vsako drugaćno glasovanje manjšincev se zna v nekem slučaju neodločenega izzida , z vso težo vsuti ...prikaži veči na eno ali obe manjšini. Manjšinci niso v parlamentu zato , da se gredo visoko politio ampak da skrbijo da svoje manjšine banda njihovih kolefgov ne bi na kakršen način odpkodovala !

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.