Slovenija /slovenija/crna-kronika
154 ogledov

"Vedno bosta v naših srcih!"

Komentarjev 4
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • PasjiDrekiVsepovsod 15:44 08.maj 2013.

    Morilec, morda druge rase, ubil dve slovenski dekleti,ki bi ponesle naš rod naprej.Ni pravice na tem svetu.

  • Lavdan 17:42 08.maj 2013.

    Ni mi jasno zakaj skrivajo ime brezvestneža. Takoj ga je treba razpeti na pranger.

  • Stolp 19:06 08.maj 2013.

    Bravo! Končno en pameten in človeški komentar na to nesrečo, ne samo tu na žurnalu ampak na sploh po naših forumih.Povzročitelj naj bo strogo kaznovan in to je to. Ne pa da se dela sedaj iz tega nacionalni ...prikaži več linč in celo politični problem.Vsakič ko se peljem v ali skozi Nemčijo slišim kako je kak pijan in/ali z vožnjo v obratno smer na AC povzročil nesrečo. Tam je to več ali manj žalostna statistika. Storilec verjamem da je strogo kaznovan, ne dela pa se iz tega političnega problema ker norci so pač povsod če so še tako stroge kazni in še tako dobra vozniška kultura. Prav tako tam ne delajo linča. Povzročitelj je tako ali tako že zaznamovan do smrti pa če se kesa ali pa ne.

  • Izudin 17:48 08.maj 2013.

    Nesrečnih je en kup ljudi, tudi povzročitelj ima svojce, ki jim ni vseeno. Res je neodgovorno takole pijan in zdrogiran vozit, samo dejstvo je, da tega ni naredil za nalašč in da trpijo tudi njegovi svojci. Tisti ki pa masturbirate ...prikaži več tukaj ob tem dogodku, se pa zamislite ... če že ne vam, se to lahko zgodi komu, ki ga imate radi, sigurno bi v tem primeru drugače gledali na njega. Želim povedat, da nikakor ne morete Trobca, Pluta in tega nesrečnika zmetati v isti koš, tisti ki tako misli, mu pa tudi za dekleti ni mar, ampak se samo naslaja nad nesrečo. Očitno je, da je bil potreben zdravljenja, če se je utapljal v raznih substancah, tega srečen človek ne počne, torej je imel tudi sam probleme.Dokler lahko kupiš alkohol za vsakim vogalom, ja za to vsaj 50% kriva tudi družba oz. zakonodaja, ki omogoča prodajo alkohola

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.