Slovenija
8130 ogledov

Se je začel plaz? Komunalno podjetje bo prekinilo dobavo plina

Komentarjev 18
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • QSprm 11:56 25.avgust 2022.

    Ucinki tako opevanih sankcij se ze kazejo v vsej svoji velicini. Dejmo mal migat in vsaj zbrat se kaksne zamaske za tiste revcke v ukrajini s polnimi zepi zelencev. Fizicna aktivnost pomaga pri premagovanju mraza. Pa dobrodosli v diktaturi demokracije.

  • jakec1575 11:30 25.avgust 2022.

    Zoki prav, da mamo v lubljani dovolj plina. ce ga nimamo, bomo pa spekli zokija na mesto vola na drvih iz golovca.

  • Jernej65 11:39 25.avgust 2022.

    Ni ga čez tradicionalno kurjavo, ki jo je v Sloveniji na pretek in to so drva. Ruse pa poslat v tri krasne.

    • Boschtjan Zupanchich 13:13 25.avgust 2022.

      Točno to, in že zdaaaaaaavnaj bi Morali obnoviti vrtine v Prekmurju !!! ! !!!

    • Avatar pantani
      pantani 13:25 25.avgust 2022.

      In kako bo nekdo v bloku kuril na drva?!!! Kje si bil, ko se je pamet delila?!!!

    • Jernej65 13:33 25.avgust 2022.

      Če bi bili vsi na pravem mestu, ko se je pamet delila, bloki danes ne bi bili odvisni od plina. Zaradi mene lahko obesiš za jajca, tiste ki ti danes prodajajo plin po zasoljenih cenah ali pa ga sploh ne. ...prikaži več Drva so in bodo zakon, ker jih imamo povsod na pretek. Ko se je pamet delila, sem za razliko od tebe, bil na pravem mestu, ker me dogodki okoli plina niti malo ne ganejo in tudi ne rabim nobene miloščine od države. Tudi cena elektrike me ne gane, ker sem pravi čas poskrbel za svojo elektrarno.

    • oneh 13:44 25.avgust 2022.

      Kako se boš pa ogreval s svojo elektrarno, ko bo elektrika mrknila? Ko bo zima stisnila in plina ne bo dovolj se bo povečal odvzem elektrike. Ker tudi plinske elektrarne, katere so namenjene pokrivanju teh manjkov ne bodo imele plina ...prikaži veča bodo nastopile redukcije. Pol bomo pa par ur dnevno brez elektrike, kot smo že bili v času, ko je bilo po blodnjah levakov vse boljše kot danes. Tudi drva niso rešitev, saj brez elektrike ne delujejo črpalke, pa sodobni kotli...

    • Jernej65 13:58 25.avgust 2022.

      Za ogrevanje imam drva in elektriko. Drva so zagotovljena.

    • Boschtjan Zupanchich 14:06 25.avgust 2022.

      @ / @ Če bi bili Slovenci z glavami na Pravem mestu, sploh NOBENIH blokov ne bi zgradili , če pa bi že jih, pa bi jih v obliki piramide z sredinsko vbočenim vrhom , pa še to kvečjemu v ...prikaži več večjih mestih kot so Ljubljana, Maribor , Kranj Celje . Bodo pa Kmalu redukcije, in to po celem planetu, ker bo Precej manj elektrike, ... pa tudi goriva za sečnjo drv bo primanjkovalo , če se ga bo sploh še dalo dobiti po vrtoglavi ceni tako, da BO tudi drva Težko dobiti , poleg Drage cene drv !!! ! !!!

    • Avatar pantani
      pantani 14:56 25.avgust 2022.

      Jaz se ne morem nacuditi, kako neumni so ljudje - osnovna logika bi ti mogla povedat, da je nemogoce, da cel svet scije kri na vseh podrocjih (od hrane, do vlozkov, od energentov do nafte, od pelatov do sadik), zaradi ...prikaži več ene vojne med Ukrajino in Rusijo. Pac uno, nemogoce! In potem seveda, na eni strani so revezi, ki placujejo vec in na drugi strani so ljudje, ki tolcejo dobicke (tri leta je bila to farmacija in zdravstvo, letos je to energetika in ocitno tudi pridelovalci zit)...

    • Avatar pantani
      pantani 14:57 25.avgust 2022.

      ...in potem, ko ze vse rdece sveti in nic ni vec logicno, ljudje se zmeraj kimajo in ponavljajo "kaj cs, tko to je, povsod je isto, vse se drazi", na drugi strani imas pa proizvajalce, ki ob zahtevi za pojasnila ...prikaži več ponavljajo "gre za poslovno skrivnost" pride na plan clanek o spekulacijah in "vojnih dobickarjih" in vsi v zrak. A res vsi cakate na clanek, da vam zacne neki smrdet pa da se zamislte, da mogoce vas pa mal micimic v analni kanal brez lubrikanta? A sploh se znate razmisljat?

    • Jernej65 17:14 25.avgust 2022.

      pantani, izgleda da si še toliko mlad, da nimaš pojma kaj je življenje. Zaenkrat nam še nič ne fali, jamranje nič ne pomaga.

    • Avatar pantani
      pantani 19:41 25.avgust 2022.

      Imam 31.let delovne dobe v gospodarstvu,tako da si lahko samo predstavljaš koliko sem mlad!!!

    • Jernej65 19:47 25.avgust 2022.

      Potem ti je pa v življenju šlo izjemno dobro, da te sedanje razmere tako vržejo iz tira. A si skoz samo jamral?

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.