Svet
10983 ogledov

Velik udarec za ukrajinske begunce: Konec posebne finančne podpore

Komentarjev 11
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    NickMason. 22:51 12.november 2025.

Imamo ukrajince od vojne nekatere še par let prej ,tudi če ne bi bilo vojne jih je preveč

• bobubob 13:14 13.november 2025.

Azilanti ali dezerterji? Ukrajina ni majhna, le njen manjši del predstavlja frontno linijo. In tam se tudi za žensko populacijo najde delo v času, ko so možje na fronti. Če pa je kdo med njimi res azilant, bi človek pričakoval ...prikaži več v Bruslju kake proteste proti politiki EU, mar ne? A je vse tiho, tako prejemniki 'podpore' kot uradni Bruselj, ki bi moral dezerterje nemudoma vrniti v UA.

• Plavi-mil 12:13 13.november 2025.

Je premalo denarja za muslije.

Slayer 06:40 13.november 2025.

Nič hudega, jih bodo naši levi in desni sprejeli,imamo za vse drugo, samo za slovence pomoči potrebne nimamo,banda kravatarska!!!

NickMason. 11:15 13.november 2025.

invalidsko nadomestilo za 35let delovne dobe se dobi pa 450eur 🤣,stalno je govora o nekem minimumu za preživetje,ampak ne velja to za penzioniste,kakšn je to logika sploh,nekdo sam ki živi,se lahko sam fenta,da se ne muči.

• jezero 08:24 15.november 2025.

Socialno podporo dobivajo ljudje, ki vozijo absolutno najdražje avtomobile!

• rd2dmk2 10:41 13.november 2025.

560 € žepnine ( ne pozabit stanarina plačana in stroški z njo ). da ne slišim nikogar več da se kaj priduša čez prejemke naših brezposelnih. p.s. to ne dobivajo samo ukrajinci v nemčiji to in še več dobivajo vsi nemci brez službe.

• Idioti 16:56 13.november 2025.

Nelogičnost vsega tega je ta , da so begunci tiste osebe , ki so ušle pravnemu sistemu svoje države -vpoklicu v vojsko . Se pravi so proti trenutnem sistemu v državi imenovani Ukraina .Zdaj nam naj pa naši pizduni na ...prikaži več RK in tam na Smetišču Barja povedo , kako lahko takšne osebe potem po Ljubljani demonstrirajo v podporo svoji Vladi ??? Mi jim pa nudimo zavetje . oni so pa enostavno UKRAJINSKI VOHUNI enako, kot sta bila tista dva Ruska! Kaj ko bi tista kuzla iz Mladike mal preluftala UA ambasado

• Idioti 16:39 13.november 2025.

Pa kaj se čudite . Slovenski Rdeči križ bil v arkadah Nunske cerkve . Jaz sem postal begunec 2 meseca pred prijateljem , ki je stanoval čez cesto okno na okno . Spustim jaz njega naprej , dobi izkaznico begunca ...prikaži več , pridem jaz na vrsto vi pa ne morte . Prijatelj začne tolmačit , da sva soseda , ona pa imate slovenski naslov . Ja pa če ga ne bi imel , ne bi imel nič od dokumentov , ker bi vse ostalo v tujini , tako imam pa vse na Mačkovi .In telefonira šefu , jebo mu ja mater kretensko , Ma ni važno

• Idioti 16:47 13.november 2025.

Piše se avgust 1991, da lociram kretenoida ! Ker sem se zaposlil na črno in so vedeli za mojo begunstvo , so me v danem momentu zmerjali , da kaj se grem saj dobivam kot begunec potopro , katera vsota ...prikaži več je bila objavljena v časopisju . Nikoli 1 tolarja nisem dobil od države, pa te takole zmerjajo , vse zaradi tistega idiota na RK SLO !

Slayer 19:29 15.november 2025.

Samo v vednost za naše vrle uronaciste!!! https://www.24ur.com/novice/tujina/vse-oci-na-pokrovsku-medtem-ko-kriza-vre-v-zaporozju.html

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.