Avto

Velika novost: na AC bo dovoljeno prehitevanje po desni

Komentarjev 6
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • 4krogci 07:28 12.avgust 2026.

Kdaj bo to pr nas?? Ne pa da dobis kazen, ker s 100km/h na voznem pasu prehitis nekoga, ki se vozi 90km/h po prehitevalnem! In takih je vsak dan vec!

• Boštjan Bratina 07:48 12.avgust 2026.

Sej to je ta večna dilema kaj sploh je prehitevanje. Načeloma je to takrat, ko dve vozil vozita po istem voznem pasu. Hitrejše vozilo spremeni vozni pas pa ne glede a je to nasprotni al pa prehitevalni in ko prehiti ...prikaži več se vrne na izhodiščni vozni pas. Torej, če nisi spremenil voznega pasu bi se lahko štelo, da pač nisi prehiteval in si vozil normalno z dovoljeno hitrostjo. Bo pa treba ljudi naučit, da pri tri pasovnih cestah, skrajno levi pas ni sramotilni in da ego nič ne pade, če ga uporabljajo.

Garancija 08:00 12.avgust 2026.

Kaj pa da bi naslikali na cestišče vsakih par kilometrov največjo dovoljeno hitrost,da bi uni dinozavri videli da na prehitevalnem delu delajo štalo.Sem enkrat vozil vštric z enim 85letnikom ki je “varno“ vozil po prehitevalnem pasu,sem mu mahal,da naj se ...prikaži več odmakne,pa me sploh ni opazil,takim je treba takoj odvzet vozniško

Gregsy 10:07 12.avgust 2026.

Največji problem so kamioni, ki se prehitevajo po AC z 1km/h razlike v hitrosti oz. to, da jih nihče ne kaznuje, kjer je to prepovedano. Motijo me tudi smrduhi z odstranjenimi HEPA filtri. Bo kdo kontroliral? Takih vozil je po ...prikaži več moji oceni vsaj 20%.

Bomby 09:34 12.avgust 2026.

Ja cedalje vecji problem ko mislijo elektricarji da so kralji z 100 km/h po prehitevalnem pasu..

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.