Šport
911 ogledov

Veliko razočaranje, Čeha ustavilo tudi vreme, prirediteljev ne

Komentarjev 10
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    StarMačk 17:01 21.september 2025.

"Ovaj dan nije bila naša noč", se bosta lahko skupaj s Pogačarjem tolažila do naslenjega SP...

• atamama 17:23 21.september 2025.

Čeh ima problem v glavi in disciplino. Ko je treninga preveč, ko hoče čez noč rezultate je pa zamenjal trenerja. In tako že večkrat. Novinarji pa 1001 razlogov zakaj vedno ''popuši'' na velikih tekmovanjih....

• Ender3 18:54 21.september 2025.

Imaš prav sem podobnega mnenja.

• PasjaProcesija 16:38 21.september 2025.

Najprej vreme. Tistih nekaj kvadratnih metrov, kolikor meri krog za izmet, bi lahko pokrili. Mogoče tega pravila ne dopuščajo, ampak pravila se lahko spremeni. Nato pogoji. Bili so za vse enaki in Stahl, ki je bil dober že v kvalifikacijah, ...prikaži več je pokazal kakšna dolžina je bila možna. Vzorec, ki se ponavlja, pa sta psihološka priprava in tempiranje forme. Glede tega bi lahko pomagal Primož Kozmus. V nasprotnem primeru bo ostalo pri neizkoriščenem potencialu za olimpijsko zlato ali svetovni rekord.

• Grunf 17:14 21.september 2025.

To je pri Čehu ze stalnica., pristop in glava.. Enako je bilo rudi na zadnjem velikem tekmovanju, od napovedi vrhunske forme oa do fiaska bmna sami tekmi, o dezju ni bilo ne duha ne sluha. O tem bi znal kaj ...prikaži več oovedati njegov prvi trener, ki ga je pripeljal do vrha pa ga je Čeh odpikal.

• PasjaProcesija 17:33 21.september 2025.

Že po prejšnji olimpijadi sem zapisal skoraj isto stvar kot danes https://www.zurnal24.si/sport/olimpijske-igre/ceh-dobro-odprl-tekmo-427752 . Tam sem se skliceval na starejši članek, ko se je nekaj mesecev pred olimpijado razšel z drugim trenerjem https://www.zurnal24.si/sport/velik-adut-za-slovenko-kolajno-na-oi-se-je-razsel-s-trenerjem-420781 . In že takrat sem predlagal Kozmusov trenerski ...prikaži več dvojec. Sicer pa je Čeh očitno zadovoljen s tem, da ni na vrhu. In njegovi volji ne morem oporekati.

• matermila 18:07 21.september 2025.

Kaj naj rečem, bil je dež. Za vse.

• Ender3 19:00 21.september 2025.

Čeh je formo tempiral v glavih svojih pričakovanj. Potem, ko se znajde v situaciji, ki je za vse enaka pa mu spodrsne..

mahatma2 17:26 21.september 2025.

To ni bilo tekmovanje v metu diska bolj je bilo podobno metanju kocke.

• maček 09:06 22.september 2025.

Nč se sekirat čeh, bo drugič bolje, sigurno si želel medaljo in razveselit slovence. Nič hudega, še boš velikokrat.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.