Slovenija
3222 ogledov

Veselinovič bo na Janševe očitke o umoru odgovoril s tožbo

Komentarjev 27
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Avatar MS
    MS 23:45 06.maj 2021.

    Minister Simoniti, Eriki ni niti do kolen! Urbanija ah... ni vredno komentarja! Oba odhajata iz oddaje potolčena in osramočena! Zakon je jasen in Evropska komisija je povedala svoje, ta dva pa vztrajno prodajata meglo! Saj ne bosta dolgo! Volitve so pred vrati!

    • Avatar NX11
      NX11 23:55 06.maj 2021.

      Zakaj komentiraš, če ni vredno komentarja? Dobro ti je prodala parolo 'zakon je jasen'. V resnici je izpadlo, čeprav ne poslujemo zakonito, je zakon jasen, morate nam plačat. Sam ti si prevelik bedak, da bi kaj poštekal. Na volitve boš ...prikaži več pa še počakal leto dni. Pa sprijazni se, da tvoje tako opevane Juge ne bo nikoli več.

    • Avatar MS
      MS 00:26 07.maj 2021.

      NX11, Nerazumevanje preprostega texta jasno govori o tvojem IQ. Komentiral sem Simonitija, za Urbanijo pa zapisal da ga ni vredno komentirati! Nihče tudi ni dokazal da STA posluje nezakonito (tvoji prividi, prisluhi, nerazumevanje izgovorjenega) EU komisija je bila jasna-pika! Ta ...prikaži več moj komentar preberi večkrat, mogoče boš pa le dojel catch! O meni in Jugi ti neveš ničesar!

  • Stane Adamič 06:41 07.maj 2021.

    Žnidaršičeva, 100 skočili v besedo Urbaniji in Veselinoviću???? Iv VI meni tulite o Orbanizaciji medijev v Sloveniji?

  • Friderik1950 07:09 07.maj 2021.

    Vsi smo že malo naveličani te vsakdanje gonje okoli STA. Strinjam se, da bi Janša moral pospraviti po agencijah in raznih odvečnih uradih, če hoče novi administrativni preglednejši red, vendar bi moral s STA opraviti na inteligentnejši način. Blitzkrieg se ...prikaži večse mu tu ni posrečil, saj arogantni Urbanija s svojimi prijemi ni dorasel Veselinoviču, ki ima globalne Jugoslovanske izkušnje in podporo. Vse že spominja na Stalingrad, kjer sta Janša in Urbanija ujete v vse manjšem obroču.

  • Janez_53 09:36 07.maj 2021.

    Kako dolgo še bomo morali prenašati podlosti "slovenskega pacienta"???

  • bogdan76 07:18 07.maj 2021.

    DOLGO JE ČAKAL KOT SEJAST SPOMNIM NITO OD LETOS SEDAJ MUTEČE VODO V GRLO POKVARJENI VESELINOVIČ NITI TOŽBA MUNEPOMAGA SO POKVARJENI DO OBISTI KOSE IZŽIVLJA Z BOLEZNIJO DRUGIH LAHKO SE TUDI NJEMU MAŠČUJE NORČEVANJE IZ POKOJNEGA MEŠKOTA.

    • Avatar Leon
      Leon 07:22 07.maj 2021.

      ANALFABET

    • Kirka 09:38 07.maj 2021.

      Bogi76, ki ga vsi njegovi lepo pozdravljajo, še sedaj ni uspel napredovati v 3.razred OŠ. Držimo pesti, da mu bo uspelo.

    • Janez_53 09:45 07.maj 2021.

      Ti očitno še polpismen nisi! Ja, hudiča, preberi si vendar svoj umotvor! Tu pa tam se najde kakšna pravilno napisana beseda, ostalo pa kot prvošolček!!! Da o velikih črkah niti ne govorimo. A te res ni sram, da ne obvladaš ...prikaži več maternega jezika, pa bi rad pametoval? In kolikokrat bi ti morali napisati, da ob odpovedi Mešku (ne MEŠKOTU!!!) ni bilo znano, da je bolan!

  • Pbrdbo2 17:22 08.maj 2021.

    Vse zaman, Janša ne hodi na sodišča- tožba od Carlove, Urbanija pa nima sposobnosti niti za vratarja, vsaj tako bedasto govori Ampak enkrat bo tista palica, ki še raste nekje, postala pravica, da takele pošlje v arest.

  • Avatar Sreten Lukić
    lluckyss 03:21 07.maj 2021.

    Janez si zadnje čase tako vztrajno strelja v kolena, da bo res končal kot številka ena iz Alan Forda...Njegova "grupaTNT" je pa itak še bolj nora kot tista iz stripa...Butalci zahojeni...

  • Avatar Leon
    Leon 07:20 07.maj 2021.

    Slovenski pacient je dosegel vrhunec svoje bolezni . Ubogi revček .

  • Kirka 10:38 07.maj 2021.

    No, seveda pa bi tudi Janšo lahko obtožili umora, ko je s svojim ukazom med 10-dnevno vojno sklatil helikopter in umoril slovenskega pilota Merlaka, ki je prevažal kruh, čeprav je vedel, da Merlak misli prestopiti na slovensko stran. Še dobro ...prikaži več pa, da poveljujoči niso ubogali, ko je ukazal napad na vojašnice, saj bi bila Slovenija porušena do amena in imeli bi tudi svojega množičnega morilca.

  • resnicoljubnež 22:29 07.maj 2021.

    Ta pisun omenja nekakšno dobro ime, ki naj bi mu ga omadeževali. LOL. Dobro ime. Veselinovič. HAHAHA

  • pbr1 22:37 06.maj 2021.

    Idiot Vselinović je nasedel. Zdaj, ko toži bodo končno vsi izvedeli da je navadna politično nastavljena baraba in da je Meška odpustil, ker ni urednikoval v skladu z željami SD.

    • igorgeus 22:42 06.maj 2021.

      na zalost so vsi politicno nastavljeni, problem je edino, ce je edina kvaliteta strankarska izkaznica. to pa za njega ne moremo reci, ampak za tiste, ki jih vlada zadnje case nastavlja in zaradi katerih niza kriterije, ce vas to ne ...prikaži več moti, je z vami nekaj narobe.

    • pbr1 22:57 06.maj 2021.

      Za Veselinovića ne moremo rečt al kaj misliš? Sej se hecaš? Razmišljaš v stilu Šarca in ostalih levakov ''ko mi kadrujemo, gre zgolj za vračanje v normalno st(r)anje''. Če vas to ne moti, je z vami nekaj narobe.

    • pbr1 22:59 06.maj 2021.

      E vo ti še originalno Šaričijevo izjavo povzeto iz Wikipedije o Šarcizmih: ''Ko bo naslednja vlada, če bo na oblasti druga politična opcija, izvajala menjave, to ne bodo menjave, ampak bo zgolj vračanje v normalno stanje."''

    • igorgeus 23:06 06.maj 2021.

      v bistvu je zalostno, ampak je res, ce ne delajo v dobrobit vecine drzavljanov, jih je pac treba zamenjati in ce delajo samo za manjsino, se temu se rece vrnitev v normalno stanje. Ko pa vam bo jasno, da niste ...prikaži več samo vi tisti, ki imate pravico do drzave, pa bo mogoce se nasel nekdo, ki bo delal v dobro vecine. vecina je leva, desnica pa zal ni sposobna delati v korist vecine kljub svojemu drugacnemu prepricanju. v nemciji ni tako, vzamite si vzgled.

    • Avatar MS
      MS 23:43 06.maj 2021.

      Minister Simoniti, Eriki ni niti do kolen! Urbanija ah... ni vredno komentarja! Oba odhajata iz oddaje potolčena in osramočena! Zakon je jasen in Evropska komisija je povedala svoje, ta dva pa vztrajno prodajata meglo! Saj ne bosta dolgo! Volitve so pred vrati!

    • pbr1 23:48 06.maj 2021.

      Ko levičar začne o pravici do države, hkrati pa je na oblasti 80% časa, mi gre na bruhanje. O tej 'pravici' ste začeli takoj, ko je Šariči odstopil. Takoj ste tudi ustanovili 'Necenzurirano', čeprav že imate 80% medijev. Vse ste ...prikaži več sposobni naredit za vrnitev h koritu, celo z 'Necenzuriranim' ustvarit afero non paper in iti preko trupel, če bo treba. Za povrhu pa še nakladaš o 'vračanju v normalno stanje'.. 'Vračanje v 'normalno' stanje je za marsikoga ravno to kar se dogaja zadnje leto.

    • igorgeus 23:56 06.maj 2021.

      glej, vidi se ti, da se zavzemas za prevlado in ne za splosne koristi drzave in drzavljanov, zato me sploh ne zanima kaj imas za povedat. ti pa v tvojem stilu odgovorim,da vas je v najboljsem primeru 20%, zato vi ...prikaži več niste tisti, ki bi lahko diktirali ljudstvu kako naj zivi. nimate pravice, ker ste v manjsini. pika. in dokler ne bomo v diktaturi, boste pac ziveli po diktatu vecine.

    • pbr1 00:02 07.maj 2021.

      Če te ne zanima, zakaj pol odgovarjaš? Drugo leto se boš zadavil s temi 20% Fajonček. LGBTQ, priseljenci, migranti... nimajo nobenih pravic, ker so v manjšini trdi ultra levičar. Pika. Ko večina odloča o pravicah manjšin....

    • Avatar NX11
      NX11 00:05 07.maj 2021.

      Igorgeus trdi da do desnaki supermani. Z 20% sestavijo vlado...

    • igorgeus 11:26 09.maj 2021.

      Predlagam, da ko dobiste vecino na naslednjih volitvah, da vse, ki mislimo drugace kot desnuharji, postavite pred zid. Potem boste lahko vecno ziveli v cudovitem enoumju in enopartijskem sistemu, ki si ga tako zelite.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.