Čelada bo zagotovo varna rešitev. Tako kot je bila nedavno maska. Žal je za skupne evropske nabave nekaj sto milijonov komadov malce prepozno. Če bi le vedeli prej....
Ne razumem kakšen je pravi namen uporabe vseh teh prikletnih upor.imen. Dobivam občutek, da nimajo samo imenika ampak že celo enciklopedijo uporabniškega maloumja.
Ender@ Predno daješ oceno umnih sposobnosti kogarkoli , verjetno za to imaš nekakšen kriterij , kar se mene tiče , imam samo en NIK , prej sem bil Žurnalček , PA SO ME ZBRISAL , no niso edini . Sedaj… ...prikaži večj sem Idiot , ker se sploh ubadam s tem Q Žurnalom , sam v vednost in na znanje Idiot s številko 152 in to ne čevljev !
Ne pozabte na celado! K celada pomeni varnost…tko ku pr kamikazah!
Smešno je , samo rabili so čelade , zaradi drobcev PZO , da čimdlje zdržijo za krmilom aviona !
4krogci,ha ha ha
Čelada bo zagotovo varna rešitev. Tako kot je bila nedavno maska. Žal je za skupne evropske nabave nekaj sto milijonov komadov malce prepozno. Če bi le vedeli prej....
Pa naj pade komet ogromen, da bo enkrat mir. Nismo vredni zemlje. Vse uničujemo kar se da.
Magari pade na Trstenjakovo...
Če pade srednje velik avto na stanovansko hišo je lahko tragedija mar ne pametnjakoviči. Čeprav naj bi bila možnost majhna ampak obstaja .
🍓 Vroča dekleta čakajo na vas na 👉 𝗦𝗲𝘅𝘁𝗼.𝗹𝗶𝗳𝗲
Upam da zadene put ina.
Jaz navijam in želim , da zadane London , če pa njega ne more pa Berlin ! Rabi kdo pojasnilo mojih želja ?
Idiot, glede na to, da je plovilo rusko, lahko zadene kar sam kremelj.
Ne govorim kaj bo lahko zadel ampak kaj jaz želim , da zadane ! Pa ne dajaj sam sebi pluse !
Jaz pa si želim, da ta ruski šrot pade direkt na tvojo zbito bučo. Bo najbolj pošteno za vse.
Jaz si pa želim da takšni in podobni kot Boob zginete z obličja zemlje,pa bodimo otročji ,če že take brezvezne izjave dajete
Ne razumem kakšen je pravi namen uporabe vseh teh prikletnih upor.imen. Dobivam občutek, da nimajo samo imenika ampak že celo enciklopedijo uporabniškega maloumja.
Ender@ Predno daješ oceno umnih sposobnosti kogarkoli , verjetno za to imaš nekakšen kriterij , kar se mene tiče , imam samo en NIK , prej sem bil Žurnalček , PA SO ME ZBRISAL , no niso edini . Sedaj… ...prikaži večj sem Idiot , ker se sploh ubadam s tem Q Žurnalom , sam v vednost in na znanje Idiot s številko 152 in to ne čevljev !
Centimetrov, ja... Ker če bi imel toliko iq-ja, ne bi pisal takih neumnosti. Tvoj iq ne presega 50.
Mogoče pa pade na polit biro v Pekingu in Kitajska napove vojno Rusiji?