Feltne imajo še eno notranjo gumo -ne zračnico- , tako da lahko vozi naprej še 80km . Avto je udaril na svojo Vučićevo luknjo , guma spustila dušo , se snela s feltne in zanesla avto samo v času ,… ...prikaži večsu , ko je zapustila feltno . Če bi avto ostal samo na felni , ga pri tej hitrosti na tako poflikani cesti ne bi noben ujel , še najmanj pa šofer v belih rokavicah na rokah !
Itak ! Vučko pa je v avtu mirno sedel in telefoniral. Pred tem pa je večkrat v medijih sporočil, da ga hočejo umoriti. Tip je lažov in manipulator, da mu ni para.
Sabotaža pri vsem tem je lahko samo luknja v cesti , ceste so pa državne , se pravi Vućićeve ! Če nekaj dobiš sam od sebe v dar, kot je on fasal luknjo to ni sabotaža ! Skoda da ni… ...prikaži večni blo Vukovega kamiona nasproti , pa bi bila stvar rešena !
Vzpučko gotof si! Samo povem....
Ma ja, guma je spustila,in se ločila od feltne,pač on pravi šta meni može jedna guma, teraj dalje
Feltne imajo še eno notranjo gumo -ne zračnico- , tako da lahko vozi naprej še 80km . Avto je udaril na svojo Vučićevo luknjo , guma spustila dušo , se snela s feltne in zanesla avto samo v času ,… ...prikaži večsu , ko je zapustila feltno . Če bi avto ostal samo na felni , ga pri tej hitrosti na tako poflikani cesti ne bi noben ujel , še najmanj pa šofer v belih rokavicah na rokah !
NI celo kolo! Videti je skozi, torej je le pnevmatika!
Itak ! Vučko pa je v avtu mirno sedel in telefoniral. Pred tem pa je večkrat v medijih sporočil, da ga hočejo umoriti. Tip je lažov in manipulator, da mu ni para.
Saj me nič be briga, kaj se tam doli dogaja, ampak tole je videti sabotaža.
Farsa za javnost potem, ko vsi vedo, da mu gori pod nogami..
Sabotaža pri vsem tem je lahko samo luknja v cesti , ceste so pa državne , se pravi Vućićeve ! Če nekaj dobiš sam od sebe v dar, kot je on fasal luknjo to ni sabotaža ! Skoda da ni… ...prikaži večni blo Vukovega kamiona nasproti , pa bi bila stvar rešena !
jaz sem mu mino zmotiral v gumo ko šel od jankoviča z ljubljane pa ni bila dovolj močna da avto prevrže na streho ..
To ni nič v primerjavi z našim voditeljem, kateremu je med vožnjo na sodni narok odpovedal akumulator. In vse se dogaja na avtu znamke audi..
🍓 Vroča dekleta čakajo na vas na 👉 𝗦𝗲𝘅𝘁𝗼.𝗹𝗶𝗳𝗲
Tip podobno kot Trump igra žrtev napada. Morda bo tudi Vučić izjavil, da je božji odposlanec in da ima nadnaravno moč in zaščito od Boga..
Požar na Teznem pogašen, posledice katastrofalne!To je bolj važno za nas
Kaj pa Dončić? Zaradi njega domači mediji gorijo od ažurnega poročanja..
Protesti v Srbiji: 'Zdaj je čas, ko moramo potegniti črto'