Svet
4458 ogledov

Video: avtu s predsednikom Vučićem odpadlo kolo!

Komentarjev 15
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Kmodri_ 13:23 09.februar 2025.

Vzpučko gotof si! Samo povem....

Garancija 10:52 09.februar 2025.

Ma ja, guma je spustila,in se ločila od feltne,pač on pravi šta meni može jedna guma, teraj dalje

• Idioti 00:56 11.februar 2025.

Feltne imajo še eno notranjo gumo -ne zračnico- , tako da lahko vozi naprej še 80km . Avto je udaril na svojo Vučićevo luknjo , guma spustila dušo , se snela s feltne in zanesla avto samo v času , ...prikaži večsu , ko je zapustila feltno . Če bi avto ostal samo na felni , ga pri tej hitrosti na tako poflikani cesti ne bi noben ujel , še najmanj pa šofer v belih rokavicah na rokah !

• Toma 08:49 09.februar 2025.

NI celo kolo! Videti je skozi, torej je le pnevmatika!

• Ender3 14:21 09.februar 2025.

Itak ! Vučko pa je v avtu mirno sedel in telefoniral. Pred tem pa je večkrat v medijih sporočil, da ga hočejo umoriti. Tip je lažov in manipulator, da mu ni para.

• Plavi-mil 11:32 09.februar 2025.

Saj me nič be briga, kaj se tam doli dogaja, ampak tole je videti sabotaža.

• Ender3 14:23 09.februar 2025.

Farsa za javnost potem, ko vsi vedo, da mu gori pod nogami..

• Idioti 00:48 11.februar 2025.

Sabotaža pri vsem tem je lahko samo luknja v cesti , ceste so pa državne , se pravi Vućićeve ! Če nekaj dobiš sam od sebe v dar, kot je on fasal luknjo to ni sabotaža ! Skoda da ni ...prikaži večni blo Vukovega kamiona nasproti , pa bi bila stvar rešena !

lopov 10:57 09.februar 2025.

jaz sem mu mino zmotiral v gumo ko šel od jankoviča z ljubljane pa ni bila dovolj močna da avto prevrže na streho ..

• Ender3 14:16 09.februar 2025.

To ni nič v primerjavi z našim voditeljem, kateremu je med vožnjo na sodni narok odpovedal akumulator. In vse se dogaja na avtu znamke audi..

• Billya_2314 23:19 18.junij 2025.

🍓 Vroča dekleta čakajo na vas na 👉 𝗦𝗲𝘅𝘁𝗼.𝗹𝗶𝗳𝗲

• Ender3 14:26 09.februar 2025.

Tip podobno kot Trump igra žrtev napada. Morda bo tudi Vučić izjavil, da je božji odposlanec in da ima nadnaravno moč in zaščito od Boga..

Garancija 11:59 09.februar 2025.

Požar na Teznem pogašen, posledice katastrofalne!To je bolj važno za nas

• Ender3 14:18 09.februar 2025.

Kaj pa Dončić? Zaradi njega domači mediji gorijo od ažurnega poročanja..

Garancija 12:01 09.februar 2025.

Protesti v Srbiji: 'Zdaj je čas, ko moramo potegniti črto'

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.