Magazin /magazin/vip
5477 ogledov

Video: Babica Tine Gaber pri 80 letih še vedno prava lepotica!

Komentarjev 18
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    luckyss1 07:31 26.december 2025.

Dajte no nehat s temi perverznimi naslovi...

mahatma2 08:28 26.december 2025.

Ne vem če so ravno perverzni ,so pa bizarni, vsaj jaz bi jim tako rekel.➕

luckyss1 08:37 26.december 2025.

Ja, pravilneje je tako, kot praviš, v vsakem primeru niso "diht" tam v uredništvu...

• joze5827 10:28 26.december 2025.

Če je ta ženska lepa sem jaz papež. Mene bi bilo sram, da imam v žlahti žensko z tako preteklostjo.

• Vrtnica 11:17 26.december 2025.

Bravo tako se napiše! Lepota se šteje znotraj ne zunanjost,pa tudi zunanjost nič posebnega!

• jozica830 08:13 26.december 2025.

Me samo zanima v kateri nadzorni svet jo bo dal

• atamama 10:35 26.december 2025.

Saj mogoče je bila babica res lepa ampak mušter se je potem malo pokvaril ali pa so bili dedku všeč konji in je pač ratalo to, kar ima trenutni PV v rokah. Sicer pa o ''lepotici'' veliko pove dogodek na ...prikaži veča punti v Piranu. Se je znan pevec sprehajal s Tino, ona komajda da je znala hoditi.... Pa je ženski del gostov na kavi bil enoten z komentarjem, da je je tako dober dec dobil tako grdo babo.....

• drago446 10:55 26.december 2025.

tisti ki trdi da je ženska pri 80 ih lepotica je ali pijan ali pa zdrogiran

• matermila 10:20 26.december 2025.

Lepoto je podedovala tudi po babici … tale pa zmaga. Fetihova Ana je res mojstrica klepanja neumnosti.

• radovednica 10:46 26.december 2025.

Kaj je za vas lepota? Še tale tamlada je grda, "kot smrtni greh", s "fernandel ksihtom", obup pri teh letih, no ja "kilometrina tudi svoje naredi". Res, mogoče je tale babura, babica, kdaj izgledala kaj bolje, sedaj pa je kot ...prikaži več vsaka 80-letnica, "stara kanta".

Garancija 09:15 26.december 2025.

Pa pokažite to lepotico v bikinkah-bolniki

• Ppiikkaa 11:38 26.december 2025.

Gospa je zafnana in misli, da je nekaj posebnega. Morala bi se skrivati in sramovati, se pa razkazuje z neprimerno obleko.

• Nevica 09:00 26.december 2025.

Bravo Jožica830, toliko nepotizma kot smo se ga nagledali pod Golobom, ga v Sloveniji še ni bilo......"nepotizem" je zadeva, ki se jo obravnava znotraj boja proti KORUPCIJI, če v državi še je kakšna od institucij, ki si to UPA! Zaključek ...prikaži večk je popolnoma logičen, čeprav je srakastičen......

• irena213 10:17 26.december 2025.

Janša je med drugimi ''svojci'' svojo snaho zaposlil na občini Grosuplje kot ''strokovno svetovalko''...eni nimate zgodovinskega spomina!

• Puklastimiha 13:04 26.december 2025.

Po volitvah bo konec s tem pticom in njegovo nutrijo...

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.