Saj mogoče je bila babica res lepa ampak mušter se je potem malo pokvaril ali pa so bili dedku všeč konji in je pač ratalo to, kar ima trenutni PV v rokah. Sicer pa o ''lepotici'' veliko pove dogodek na… ...prikaži veča punti v Piranu. Se je znan pevec sprehajal s Tino, ona komajda da je znala hoditi.... Pa je ženski del gostov na kavi bil enoten z komentarjem, da je je tako dober dec dobil tako grdo babo.....
Kaj je za vas lepota? Še tale tamlada je grda, "kot smrtni greh", s "fernandel ksihtom", obup pri teh letih, no ja "kilometrina tudi svoje naredi". Res, mogoče je tale babura, babica, kdaj izgledala kaj bolje, sedaj pa je kot… ...prikaži več vsaka 80-letnica, "stara kanta".
Bravo Jožica830, toliko nepotizma kot smo se ga nagledali pod Golobom, ga v Sloveniji še ni bilo......"nepotizem" je zadeva, ki se jo obravnava znotraj boja proti KORUPCIJI, če v državi še je kakšna od institucij, ki si to UPA! Zaključek… ...prikaži večk je popolnoma logičen, čeprav je srakastičen......
Dajte no nehat s temi perverznimi naslovi...
Ne vem če so ravno perverzni ,so pa bizarni, vsaj jaz bi jim tako rekel.➕
Ja, pravilneje je tako, kot praviš, v vsakem primeru niso "diht" tam v uredništvu...
Če je ta ženska lepa sem jaz papež. Mene bi bilo sram, da imam v žlahti žensko z tako preteklostjo.
Bravo tako se napiše! Lepota se šteje znotraj ne zunanjost,pa tudi zunanjost nič posebnega!
Me samo zanima v kateri nadzorni svet jo bo dal
Saj mogoče je bila babica res lepa ampak mušter se je potem malo pokvaril ali pa so bili dedku všeč konji in je pač ratalo to, kar ima trenutni PV v rokah. Sicer pa o ''lepotici'' veliko pove dogodek na… ...prikaži veča punti v Piranu. Se je znan pevec sprehajal s Tino, ona komajda da je znala hoditi.... Pa je ženski del gostov na kavi bil enoten z komentarjem, da je je tako dober dec dobil tako grdo babo.....
tisti ki trdi da je ženska pri 80 ih lepotica je ali pijan ali pa zdrogiran
Ali pa oboje !
Ha Ha
Lepoto je podedovala tudi po babici … tale pa zmaga. Fetihova Ana je res mojstrica klepanja neumnosti.
Kje vidiš lepoto??
Kaj je za vas lepota? Še tale tamlada je grda, "kot smrtni greh", s "fernandel ksihtom", obup pri teh letih, no ja "kilometrina tudi svoje naredi". Res, mogoče je tale babura, babica, kdaj izgledala kaj bolje, sedaj pa je kot… ...prikaži več vsaka 80-letnica, "stara kanta".
Pa pokažite to lepotico v bikinkah-bolniki
Gospa je zafnana in misli, da je nekaj posebnega. Morala bi se skrivati in sramovati, se pa razkazuje z neprimerno obleko.
Bravo Jožica830, toliko nepotizma kot smo se ga nagledali pod Golobom, ga v Sloveniji še ni bilo......"nepotizem" je zadeva, ki se jo obravnava znotraj boja proti KORUPCIJI, če v državi še je kakšna od institucij, ki si to UPA! Zaključek… ...prikaži večk je popolnoma logičen, čeprav je srakastičen......
Janša je med drugimi ''svojci'' svojo snaho zaposlil na občini Grosuplje kot ''strokovno svetovalko''...eni nimate zgodovinskega spomina!
Po volitvah bo konec s tem pticom in njegovo nutrijo...