Svet

Likvidacija sredi belega dne, vse je posnela kamera

Komentarjev 6
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • atamama 13:51 25.avgust 2026.

Pa se vprašajmo ali naša policija s svojo opremo in pa usposobljenostjo lahko parira kriminalcem? Kot se bere še malim lopovom ne more po Dolenjske, Posavju in Beli krajini, da pa bi ''malo težjim''? Saj veste tisto pri hotelu Mons, ...prikaži več kako gre naprej, pa množična sojenja, ....

• Ender3 13:32 25.avgust 2026.

Ti se bodo, kar med seboj obračunali.

• žurnalWTF 14:54 25.avgust 2026.

Ogabno da si drugorazrednim medijem, ranga Žurnal24, ni sram nabirati klikov niti s posnetki umorov...

• Eddie 14:54 25.avgust 2026.

Očitno je pospravil nevarnega kriminalca... Nagrado mu je treba dat.

Človek2025 14:10 25.avgust 2026.

Zaradi palestincev Izraelci nosijo pištole za pasom. Nasilje obrodi nasilje.

• Mikelmer 13:30 25.avgust 2026.

Finančna goljufija vam ne vzame le denarja – uniči vam preživetje, zaupanje in čustva. Ko sem izgubil svoje prihranke, sem se počutil brezupno. Nato sem našel strokovnjaka za izterjavo, ki je pregledal moj primer, odkril resnico in mi pomagal povrniti ...prikaži več moja sredstva. Njihova profesionalnost in predanost sta spremenili vse. Če ste bili prevarani, ne obupajte – obstajajo strokovnjaki, ki vam lahko pomagajo dobiti denar nazaj. Stopite v stik z nami še danes prek trustwave.cyberdefense na gmail com.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.