Slovenija
3975 ogledov

Video jim je dvignil pritisk, zaostrili bodo stavko, z javnim pismom nad Goloba

Komentarjev 9
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • miran29 13:37 07.avgust 2025.

cilj je uvedba umetne inteligence namesto živih stavkajočih dispečerjev....in bo stvar rešena...

• FUCKYOU 12:49 07.avgust 2025.

Ma so ti na vladi pred volitvami bili glasni, kako je prejšna vlada ingorirala razne sindikate in zavračala dialog. A sedaj ta vlada dela kaj boljše? Se mi zdi, da je še hujša v teh zadevah, ki jih je očitala ...prikaži več drugim. Pa ni korone, pa ni izrednih razmer.

• Ender3 15:39 07.avgust 2025.

Fuckyou pa ne reči, da je bila korona kriva, da je prejšnja vlada odrejala ukrepe kar preko twittov..Nič bolj bizarnega pa omejevanje svobode gibanja s policijsko uro..To je bila odločitev politike in ne stroke. Slednja namreč ve, da ponoči tudi virusi počivajo..

• Pierre 19:42 07.avgust 2025.

A zdravniki še štrajkajo? Potem pa vse tiho je bilo...

• Ender3 15:41 07.avgust 2025.

Koliko nezadovoljstva je ravno pod to vlado. V Janševih vladah so bile stavke nemogoča misija.

• maček 23:01 07.avgust 2025.

Zahgevam dviv plač komunalcem, ki čistijo golobov, janšev, jankovičev in doktarski drek. Vsak dan varajo za mizerno plačo.

• karantanc56 13:41 07.avgust 2025.

Veliko je možnost za pritisk: bolniška, odpoved, v stilu - " me ne morejo tako slabo plačat, kot lahko malo ali nič ne delam". itd..

• Grunf 14:16 07.avgust 2025.

Do zdaj sem mislil, da se plača delo, ne temeljna varnost. Enkrat bo te zajebancije konec

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.