Ma so ti na vladi pred volitvami bili glasni, kako je prejšna vlada ingorirala razne sindikate in zavračala dialog. A sedaj ta vlada dela kaj boljše? Se mi zdi, da je še hujša v teh zadevah, ki jih je očitala… ...prikaži več drugim. Pa ni korone, pa ni izrednih razmer.
Fuckyou pa ne reči, da je bila korona kriva, da je prejšnja vlada odrejala ukrepe kar preko twittov..Nič bolj bizarnega pa omejevanje svobode gibanja s policijsko uro..To je bila odločitev politike in ne stroke. Slednja namreč ve, da ponoči tudi virusi počivajo..
cilj je uvedba umetne inteligence namesto živih stavkajočih dispečerjev....in bo stvar rešena...
Ma so ti na vladi pred volitvami bili glasni, kako je prejšna vlada ingorirala razne sindikate in zavračala dialog. A sedaj ta vlada dela kaj boljše? Se mi zdi, da je še hujša v teh zadevah, ki jih je očitala… ...prikaži več drugim. Pa ni korone, pa ni izrednih razmer.
Fuckyou pa ne reči, da je bila korona kriva, da je prejšnja vlada odrejala ukrepe kar preko twittov..Nič bolj bizarnega pa omejevanje svobode gibanja s policijsko uro..To je bila odločitev politike in ne stroke. Slednja namreč ve, da ponoči tudi virusi počivajo..
A zdravniki še štrajkajo? Potem pa vse tiho je bilo...
Koliko nezadovoljstva je ravno pod to vlado. V Janševih vladah so bile stavke nemogoča misija.
Zahgevam dviv plač komunalcem, ki čistijo golobov, janšev, jankovičev in doktarski drek. Vsak dan varajo za mizerno plačo.
Veliko je možnost za pritisk: bolniška, odpoved, v stilu - " me ne morejo tako slabo plačat, kot lahko malo ali nič ne delam". itd..
Do zdaj sem mislil, da se plača delo, ne temeljna varnost. Enkrat bo te zajebancije konec
Napačno sklepaš !