Veliko bolj neokusno se mi zdi, da se Golob pojavlja v javnosti s priležnico, ki jo je lahko "povozil" vsak z debelo denarnico, pustil je, da je iz njega naredila cucka z idiotsko frizuro in ga vleče za sabo kot… ...prikaži več bebavega pudlja, ki z njo pozira za IG.
Bi pa bilo zanimivo če bi se kot par pojavili recimo Urška in Urška...Ta iz parlamenta in ona, ki se stalno baje v vrata zaletava in vsi vemo čigava je last..
nemoralna slovenija, vzgled za mlade
Kakšna je moralna Slovenija po tvoje ?
In kaj je tukaj nemoralnega? Daj, razsvetli nas.
In on je še vedno poročen z drugo! Gospa predsednica se pojavlja na državnih prireditvah s poročenim moškim. Res lepo in nam vzgled.
Veliko bolj neokusno se mi zdi, da se Golob pojavlja v javnosti s priležnico, ki jo je lahko "povozil" vsak z debelo denarnico, pustil je, da je iz njega naredila cucka z idiotsko frizuro in ga vleče za sabo kot… ...prikaži več bebavega pudlja, ki z njo pozira za IG.
državo so nam ugrabli geji, kurbe in lenobe...
Tvojo državo so ukradli Smrkci !
Pa na zoofiliste ne pozabit: bulmastif natepavalce, pasje dojile…
Samo Kučan ni imel ljubic(Janša, Türk, Golob, Cerar,Pahor....)
Ga bi žena ubila!
Mene tudi.
Sploh, ker je manjši ;-)
Zakaj pa ne ?!
Bi pa bilo zanimivo če bi se kot par pojavili recimo Urška in Urška...Ta iz parlamenta in ona, ki se stalno baje v vrata zaletava in vsi vemo čigava je last..
Ne bluzi na pamet...
Misliš ono kosmato, ki obožuje banane ;-)
Kako sta lahko uradno par, če Zuljo še ni ločen in ona se šele ločuje????? Butec in butec!!
Eden ima kurbo, drugi ima kurbo. Vse pa na najvišjem državnem nivoju???? Zdaj kaj je kurba???? Ne vem
100% ju čez dve letu tu ne bote videli !!!
Če je človek srečen je tudi delo bolj kvalitetno opravljeno. Bodita srečna čimveč časa!!
🍓 Vroča dekleta čakajo na vas na 👉 𝗦𝗲𝘅𝘁𝗼.𝗹𝗶𝗳𝗲