Avto
175 ogledov

Video: teslin avtomobil delavca odpeljal na delo in sam parkiral vozilo

Komentarjev 6
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • ode 06:50 01.november 2016.

    Musk je začel z množično proizvodnjo, ostali avtomobilski proizvajalci pa so se panično odzvali z lastno ponudbo električnih vozil, čeprav vedo, da s tem ne bo kruha. Električna vozila imajo prihodnost, a le, ko bo zgrajena posebna cestna infrastruktura, ki ...prikaži več bo omogočila električnim vozilom brezstično napajanje direktno s ceste med vožnjo in hkratno polnjenje rezervne baterije. Takrat bo možna tudi sedaj tako opevana in preuranjena samodejna vožnja, saj bo vozilo lahko sledilo napajalnemu tiru oz. Pilotu, vgrajenemu v cesto. V ta tir bo vgrajena tudi vsa podatkovna in informacijska tehnologija, namenjena upravljanju, informiranju in zaračunavanju potrošene električne energije.Najprej bo ta sistem seveda vgrajen v določene najbolj pomembne odseke avtocest, kasneje pa se bo širil.

  • ode 06:23 01.november 2016.

    Ko bo način shranjevanja elektrike povsem drugačen, šele takrat se obeta množična uveljavitev električnih vozil. Mislim, da ima prihodnost elektrostatični shranjevalnik elektrinine. Do takrat pa preteklo še veliko nafte in bencina.

  • mph 22:25 31.oktober 2016.

    Namesto, da bi se raje ukvarjali z izdelavo kvalitetnih električnih avtomobilov, kar je ravno point. Če bi že imel denar za Teslo, je zadnja stvar, ki bi jo uporabljal avtopilot. Bilo zaradi tega, ker ta tehnologija še dolgo ne izpiljena ...prikaži več bilo zato, KER VOZIM AVTO ZARADI UŽITKA PRI VOŽNJI

  • ode 06:12 01.november 2016.

    Me prav zanima, kdo bo življenje družine, ki jo pelje na morje, zaupal nekakšnemu samovozečemu vozilu. Ta način upravljanja avtomobilov ne bo nikoli množično uveljavljen, ker ceste so še vedno in bodo še dolgo enake.

  • ode 06:18 01.november 2016.

    Električna vozila s kemično baterijo nimajo prihodnosti. Te baterije se počasi polnijo, imajo omejeno življensko dobo, postopno se jim zmanjšuje kapaciteta, narejena je iz dragih in redkih kovin, problematična je razgradnja iztošenih baterij. Isto velja za gorivne celice na vodik.

  • mph 10:07 01.november 2016.

    Ne vem koliko slediš, ampak pred kratkim sem na eni od tujih online avto revij zasledil, da so na temu, da odpravijo ravno ta problem, da postane baterija po določenem številu polnjenj ne uporabna, če bo šlo v serijsko proizvodnjo, ...prikaži več bi baterija zdržala kolikor je življenjska doba vozila. Tudi polnjenje takih naj bi bilo ranga 15 minut od prazne do popolnoma polne. Če, seveda "če", to rešijo, potem ni nobene ovire za masovno proizvodnjo in počasno upokojitev bencinarjev in dizlov.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.