Nedonošenčki imajo vsako leto srečanje v ljubljanskem Mostecu, kjer jih brezplačno zabava nekaj glasbenikov, med drugim band v katerem nastopa nekaj telesno hendikepiranih mladih glasbenikov. Vilija tam še ni bilo videti, niti kot gosta, niti kot pevca.
Finančna goljufija vam ne vzame le denarja – uniči vam preživetje, zaupanje in čustva. Ko sem izgubil svoje prihranke, sem se počutil brezupno. Nato sem našel strokovnjaka za izterjavo, ki je pregledal moj primer, odkril resnico in mi pomagal povrniti… ...prikaži več moja sredstva. Njihova profesionalnost in predanost sta vse spremenili. Če ste bili prevarani, ne obupajte – obstajajo strokovnjaki, ki vam lahko pomagajo dobiti denar nazaj.«
Kontaktirajte jih prek trustwave.cyberdefense NA gmail co.
Pravi, da je imel sina...Torej tega sina ni več? Je umrl, al kaj? Potem ne more bit več v skrbeh zanj. Najbrž pa naslov namerno zavaja.
Ja ubogi Vili. 🥵
Aja on je EDNI, k je meu bolnga otroka?
Nedonošenčki imajo vsako leto srečanje v ljubljanskem Mostecu, kjer jih brezplačno zabava nekaj glasbenikov, med drugim band v katerem nastopa nekaj telesno hendikepiranih mladih glasbenikov. Vilija tam še ni bilo videti, niti kot gosta, niti kot pevca.
Finančna goljufija vam ne vzame le denarja – uniči vam preživetje, zaupanje in čustva. Ko sem izgubil svoje prihranke, sem se počutil brezupno. Nato sem našel strokovnjaka za izterjavo, ki je pregledal moj primer, odkril resnico in mi pomagal povrniti… ...prikaži več moja sredstva. Njihova profesionalnost in predanost sta vse spremenili. Če ste bili prevarani, ne obupajte – obstajajo strokovnjaki, ki vam lahko pomagajo dobiti denar nazaj.« Kontaktirajte jih prek trustwave.cyberdefense NA gmail co.