Slovenija
14 ogledov

Virant bi varčeval z ukinjanjem dodatkov

Komentarjev 16
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • dragec 11:57 15.april 2013.

    Virant, minister za policijo in javno upravo - zgrešene zadeve - Saj s mo videli in občutili njegove prejšnje reforma. Drugo preveč je "ljigav" (previrant) aliti sin BRUT

  • ennanova 13:52 15.april 2013.

    Alenka se šeta, EU pometa!Vlada Alenke Bratušek zgolj nadaljuje delo vlade Janeza Janše; ista agenda, malenkost drugačna retorika, enake prioritete.http://www.za-misli.si/kolumne/elena-pecaric/924-alenka-se-seta-eu-pometa

  • Šemefuky 19:52 15.april 2013.

    Usrane brezvsstno bi kar jemalo, naj si seznam neplačnikov ogleda in pove kako bo okrepil DURS in policijo, da lopove polovi in jim zaseže premoženje in jih spravi vsaj na nivo, ki ga večina državljanov s trdim delom dosega. Ne ...prikaži več tega se ne bo lotil, pa tudi nepotrebnih UE ne bo ukinil in zaprl prometni oddelek in matični urad prenesel na občine. Smo ena redkih držav, kjer se poroke izvajajo v državni ustanovi in ne na občini. Prase bi pa kar jemalo, ne vem kako, da mu po vsem kar je že naredil kar traja ta svinjski ksiht.

  • renemario 20:42 15.april 2013.

    Ta kreten bi najraje pobil pol Slovenije in potem sebi izplačal dodatek na uspešno znižanje dodatkov ?? Previrant neumni....tudi nevoščljiv do akademikov in še kaj...smrdljivko.

  • Mr.Bean 20:48 15.april 2013.

    ...in še vedno ne povedo kaj bodo pri svojem "koritu" zmanjševali in ukinjali!!!

  • zic 20:51 15.april 2013.

    pizde ene, najprej oglobite oz. poberite imetja davčnim dolžnikom potem pa nižajte plače kuharicam, čistilkam, kurirjem, šoferjem, administratorjem, med.sestram, vzgojiteljicam, učiteljem, tajnicam ipd...da vas ni sram, kaj delate z javnimi uslužbenci, saj so na robu preživetja, nekatere ste pa pahnili ...prikaži več na dno in kaj bi jim še jemali????????

  • ac-dc 22:07 15.april 2013.

    Najprej naj da za nazaj tisto, kar je ljudem dolžan. Plačna nesorazmerja so itak bila njegova pogruntavščina.

  • millenium 22:13 15.april 2013.

    Saj ni normalen... poslanci naj se odpovedo svojim previsokim plačam in dodatkom, pa poceni malicam in kosilom, pa bomo TAKOJ prihranili.... le kdo je volil tega......

  • millenium 22:13 15.april 2013.

    Saj ni normalen... poslanci naj se odpovedo svojim previsokim plačam in dodatkom, pa poceni malicam in kosilom, pa bomo TAKOJ prihranili.... le kdo je volil tega......

  • Scott 11:00 30.april 2013.

    Torej odslej brez dodatkov kot so kondomi, lubrikanti itn...

  • Scott 11:03 30.april 2013.

    Na volitvah čez tri leta?

  • izRODEk 19:30 15.april 2013.

    Uboga država, kjer se ravnamo po navodilih neoliberalističnega preVaranta, ki bi ukinil vse delavske priborjene pravice.1.maj, praznik proti neoliberalizmu in Gregorju preVarantu!Živel prvi maj!

  • Žvižgač 18:53 15.april 2013.

    Tega pokvarjenega PreViranta bi morali javni uslužbenci križati, saj jim že 10 let sesuva standard razen redkim izjemamam. V stranko so mu nazadnje z njegovim soglasjem kadrovali pokvarjenega ministra, ki mu laufa posel z DARSOM, sam je s pogodbami o ...prikaži več delu in legalnim fušem s predavanji med največjimi zaslužkarji v državi, saj on lahko opravlja več del in služb hkrati. Nobenih alternativnih rašitev kako zaslužiti ali prihraniti denar, kjer se dogajajo javne lopovščine pa ni sposoben ali jih noče omejiti. Prav tako so si prašiči za delo strank povišali nadomestila. Prašič PreVirant nas bo spravil na kant.

  • jakec1575 19:00 15.april 2013.

    Zadeva je zelo preprosta in tudi edino poštena. Državno premoženje in neuspešna vodenja naj se financirajo iz prav ste ugotovili, državnega premoženja in ne proračuna. Prav gotovo je precej prostega teka se v drzavni institucijah in upravi, a ogromno, ga ...prikaži več je tudi v drzavnih podjetjih. Stiska se samo prve. Tako pa ko gre državnemu podjetju dobro, se tala nagrade, donosnot državi pa je nula koma đoze., ko gre temu podjetju slabo, se pa rešuje iz proračuna vseh davkoplacevalcev. Poglejte si železnice (vse cestnine gredo za investicije v železnicah, dejansko pa za kritje izgub zaradi neučinkovitosti kadra. Kako lahko logistični dragulj že leta tolče minuse, je mozno samo pri nas. In 70 letniki, ki jih ne morejo upokojiti. Slovenske banke, se 1x davkoplacevalci. Država naj financira to iz svojega premoženja. pa podvojena delovna mesta v Telekomu in darlina dlovna mesta v Triglavu. In verjemite, ucinkovitost se bo zelo povecala, kob odo tudi ta delovna mesta na tnalu.

  • majster1 21:04 15.april 2013.

    Bolniško bi nižali, pa so normalni ?!!!Žena je na bolniški zaradi raka že 4 mesece, že tako je ostala brez prevoza in malice in je sedaj na 90 % plače ( trenutna bolniška). Že tako ali tako vse ...prikaži več kar potrebuje posebej in zdravstvo ne krije ali pa je potrebno nenormalno čakati krijemo iz prihrankov.Oni bi naj bi še to šli nižati še to, pa a so normalni, in to naj bi bila leva socialna vlada. Saj se delajo norca. Delaš, garaš, plačuješ vse prispevke, ne hodiš na bolniško, potem pa enkrat resno zboliš in ti najraje ne bi dali nič. Navadna svinjarija !

  • Šemefuky 21:11 15.april 2013.

    Žal mi je zaradi bolezni vaše soproge, vem da ni enostavno že zaradi bolezni potem te pa taki debili še ekonomsko dokrajčijo in se potem čudijo, če se vsake toliko komu odtrže. Ta svinjak moramo pospraviti na volitvah in jih ...prikaži večih odmakniti od pozicij kjer se igrajo z usodo ljudi.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.