Slovenija
29 ogledov

Viri blizu SD: Nič še ni dorečenega

Komentarjev 10
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • solakola15 20:40 05.december 2011.

    znanstveno fantastiko loh gledaš doma na tv-ju. ni zoki glup, da bo šu z janezkom (luzerjem) v koaliciji. Na konc pa loh piše žurnal kar hoče koalicija bo pozitivna Slo, SD, virant al desus.

  • Žurnalček 00:48 06.december 2011.

    A nimate kaj drudzga za pisati kot dražiti in zajebavati ljudi. Vsak pameten ve , da mora SD iti v koalicijo, če noče biti zbrisana za vedno z političnega prizorišča SLO. Sem bil dost jasen al moram risati !!!!!!

  • Žurnalček 00:52 06.december 2011.

    Svoj ugled zastavim , da z prekucnežem Erjavcem ne bo niti pod razno v koaliciji. SLS bo povabljena in to ji bo šansa za popravek volilnega uspeha na stare %. ATA OMAN POMAGAJ !!!!

  • Žurnalček 01:01 06.december 2011.

    To z frizerji je 50mletna sramota , kao jih oblast ujčka. Kot da so Silicijeva dolina in ne ene navadne ŠKARJE I KAMPL. Zmeraj so imeli največje cene in najmanjše davke. Največje zato , ker amortizacije sploh nimajo !

  • xy 16:15 05.december 2011.

    Sam da mu Borči nebo Rupla podtaknil ;)

  • zic 19:35 05.december 2011.

    edini delavci, ki vplačujejo v pokojninsko blagajno so delavci javne uprave!!!! to si zapomnite za vekomaj, vsak s.p., večina privatnikov, malih ali velikih išče luknje, da vplača čim manj, državni delavec pa tega ne more in ga izmolzejo do amena, ...prikaži več, pa že tako ali tako plače sploh niso velike!!!....in to mi ne more nihče oporekati...večina s.p-jev in privatnikov za nalašč prikazuje manjši dohodek, tako da so povsod upravičeni bonitet npr. znižanje vrtca, regresirana hrana otrok privatnikov, ki se vozijo z marcedesi ampak za malico pa nimajo, da ne govorim o drugih prejemkih..ipd...upam, da bo to vse poštimal Jankovič!!! Piše se, da je Jankovič zelo priljubljen pri mladih...seveda, saj vidijo le denar, dobre avtomobile, nepremičnine...kmalu boste vsi po vrsti dobili prst v rit, ker vodenje podjetja in države je to popolnoma različno...me prav zanima kaj bo...mislim pa, da ne bo nič!!!

  • wester62 19:44 05.december 2011.

    pahor je prpa. ko je rabil jankoviča da mu pomaga do oblasti je bil dober jankovič zdaj ps mu hrbet obrača. spet velja ,dobrota je sirota.rad bi pa videl koalicijo jankovič,sds,virant in sls.

  • Žurnalček 00:57 06.december 2011.

    Vplačujejo naš denar . Pripravite se birokrati da enostavno tudi vi ne boste dobili 2 meseca in to zadnja v letu plač , ker bo zmanjkalo državi denarja. In končno boste v istem položaju kot SLO delavci ! Ne verjamete ...prikaži več . Pa nič sam da ne boste iznjenađeni i uvrijeđeni , ko vas bo to štrafalo. No in pri tem ZJ ne bo imel nič, ker EU banka ne bo dovolila izplačil iz prazne blagajne!

  • puelasedulaest 20:05 05.december 2011.

    Jankovič v koaliciji tudi Pahorja ne bo videl. Kučan je Pahorja izpljunil kot pokvarjeno meso in ga v trenutku zamenjal z Jankovičem. Kako lahko sploh pričakujemo, da bi SD šel v koalicijo s Kučanovim kužekom. Pahor na sebe že nekaj ...prikaži več da! Ponos tudi nekaj velja!

  • JohnSmith30699 21:48 05.december 2011.

    spet nekdo govori nekaj o čemur nima pojma! Sem privatnik in smo privatniki v druzini, v 20 letih od kar imamo S.P. samo plačujemo davke, vsaka majhna napaka nas stane po tisoče evrov, danes je tako, da moraš delati 500% ...prikaži več da imas 10% čistega! (seveda odvisno od panoge) a mi delamo od 7h zjutraj in do vsaj 23h zvecer VSAK DAN; za nas ni praznikov, za nas ni vikendov, mi delamo da prezivimo! In tako je z vecino s.p.jev v sloveniji! (pustimo razne frizerje kjer do danes še NIKOLI nisem dobil racuna!)

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.