Jaz sem že šel na d.o.o. Je bilo potrebno sedaj vse pogodbe (za tujino) podpisovati na novo. In se ne grem več tega, ker sedaj se bodo pa že spraševali, ali se grem davčne utaje. Neka urejena država ima predvidljivo… ...prikaži več in stabilno poslovno okolje. Žal Slovenija ni urejena država.
Predvolilni bombončki, s katerimi bodo verjwtno kupili lakšen glas na volitvah. Ampak večina nas je že appznala s kakšnimi ljudmi imamo opravka in nam je jasno, da temu po volitvah sledi nov davek...
Na račun s.p. je tako nizka brezposelnost. Namesto, da stiskajo s.p.je z davki naj raje uredijo trg prekarnega dela in pojačajo inšpekcijski nadzor na tem področju. Veliko s,p, jev dela samo za enega naročnika, tak "podjetnik" bi verjetno bil raje… ...prikaži več v rednem delovnem razmerju.
Jaz sem že šel na d.o.o. Je bilo potrebno sedaj vse pogodbe (za tujino) podpisovati na novo. In se ne grem več tega, ker sedaj se bodo pa že spraševali, ali se grem davčne utaje. Neka urejena država ima predvidljivo… ...prikaži več in stabilno poslovno okolje. Žal Slovenija ni urejena država.
Predvolilni bombončki, s katerimi bodo verjwtno kupili lakšen glas na volitvah. Ampak večina nas je že appznala s kakšnimi ljudmi imamo opravka in nam je jasno, da temu po volitvah sledi nov davek...
Saj nekaterim plačevanje davkov ne bo treba. Razlog jim je, da so glupi.
Golob, še 8 mesecev.......
Kaj pa potem? Kaj dlje se pa ne vidi ? Sprašujem za prjatla iz Kosova.
Vsak po svoje, Han za svoj žep-podjetje, eni so dobili gotovino za podporo sprememb, lobisti plačan uspeh, mi pa prst v rit, kot po navadi...
Ampak kdo Hanu plačuje rejting na anketah javnega mnenja. Nekam dolgo se drži 2 mesta. Sploh pa na osnovi česa..
A ne ta vlada že spravila kak normalen zakon skozi, brez da bi naknadno morala popravljati sama za sabo? A bojlerje lahko zdaj kupujemo?
Ne vem, je že kdo v tem času poizkušal jesti rogliček na javnem mestu. In ali še vedno velja samo določena vrsta polnila..
Kot običajno, bo to zagotovo kaj dobrega. Sarcasm off.
Kakor za koga. Opozicija bo že v naprej proti..
Na račun s.p. je tako nizka brezposelnost. Namesto, da stiskajo s.p.je z davki naj raje uredijo trg prekarnega dela in pojačajo inšpekcijski nadzor na tem področju. Veliko s,p, jev dela samo za enega naročnika, tak "podjetnik" bi verjetno bil raje… ...prikaži več v rednem delovnem razmerju.