Slovenija
13 ogledov

"Vlada bo upoštevala utemeljene predloge"

Komentarjev 3
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • golob.bob 15:09 02.april 2012.

    kaj ste tok neumni policaji.. pa dejte za vsak skrivljen las politike ustavljat in kaznovat.. maš zarnico v rezervnem kompletu.. nimas? kazen taka pa taka.. pa sam njih lovit na vsakem centimetru!!! sej konc koncev so poslanci tisti k majo dnar!!!

  • URIAH HEEP 16:31 02.april 2012.

    Bom še jaz stavkal v privat sektorju in vsi ostali.Kdo bo pol zalagal javni sektor, ha?Žal je bilo tudi v javnem sektorju preveč izkoriščanj, kje si še videl, da lahko med službo greš k frizerju, po nakupih... Šlepaš ...prikaži več se na potnih stroških, nenormalnih regresih, 13 plačah... Da ne govorimo o nenormalnih bolniških in porodniških, sam kot primer moja sestra je vse skupaj bila cca 5 let na bolniški in porodniški, da je rodila dva otroka.Ko bi jaz tako naredila, bi že zdavnaj letela na cesto.Bo treba javni sektor mal spucat in odpraviti nepravičnost, zakaj bi samo privat sektor plačeval grehe bančnikov in tajkunov + vseh pokvarjenih politikov in "gospodarstvenikov",ki so pokradli in izčrpali podjetja in njene delavce.Če je kriza, je kriza za vse.

  • boskre 18:52 02.april 2012.

    Hm, policija, zdravstvo, ... OK, njihovo delo je res podcenjeno. Glede vsega ostalega pa je stavka popolnoma nesprejemljiva! Toliko malo dela in toliko malo odgvornosti kot jih ima 50% javne uprave je za zjokat. Če bi gospodartsvo in privat sektor ...prikaži več delal s tako hitrostjo bi vsi propadli! Če bi lastniki in direktorji privat podjetij imeli tako odgovornost kot javna uprava, ... Potem pa še uspešna podjetja, namesto nagrad, rešujejo "državne pralnice", kot so banke, železnice, kazinoji,... Papir Radeče, Primorje, ... ha ha, kakšna pomoč, zakaj pa Papirnica Goričane in zasebna gradbena podjetja delajo dobro? Ker lastnik dela zraven in ga za posel skrbi, direktorju državnih podjetij brez odgovornosti se pa jebe. Zakaj se več brezposelnih ne prekanalizira v gozdno gospodarstvo in proizvodno-prehrambeno industrijo? Javno upravo zmanjšat, proizvodnjo povečat, samo to je rešitev. Ampak v proizvodnji je treba delat, kar pa 50% zaposlenim v JU ne diši preveč.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.