Slovenija
72574 ogledov

Vlada spremenila tudi pravila glede precepljenosti

Komentarjev 6
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • PaPajapopi 08:37 28.avgust 2021.

    Vse lepo in prav, vendar je to samo maltretiranje naroda ! ! ! Kalimero misli, da nas bo z tem prizadel, ker ne bomo mogli v gostilne! ! ! V rit si naj jih zatakne ! ! ! Zakaj tako ...prikaži večo ne naredi za vstop v trgovine, da takoj pocrkamo od lakote. Tam je množica ljudi, ki ne upoštevajo niti osnove varnosti in razdalje in bi mi vsi že zdavnaj pocrkali, če bi bil ta virus res tako nevaren ! ! ! Ali pa vrste za cepljenje in testiranje ! ! ! Nihče ne upošteva razdalje , maske itd.

    • PaPajapopi 08:37 28.avgust 2021.

      Nočem stopiti v vrsto za cepljenje ali testiranje, ker se bojim, da se bom okužil z vsem, ne samo z covidom >! ! !

  • Matjaz Kampic 09:37 28.avgust 2021.

    Kdaj bodo spremenjeni pogoji prebolevnosti? Ljudje ugotavljamo, da imamo tudi po enem letu štirikratno količino spike proteina - protiteles. Že v startu je bil s pogojem "P" en sam nateg. Bojana Beović je razglašala, naj tisti s simptomi ostanemo doma ...prikaži več in naj se ne testiramo, protiteles pa potem niso priznali, ker je njihov edini cilj "C" in to ne zaradi bolezni, razlogi, da folk silijo v cepljenje so povsem drugi. Tudi pogoj "T" so zaradi tega otežili in omejili. Oni so dobro plačani za "C".

    • 89943da6c76f273b8ff347bd3224d5d4e3bf388c 22:23 29.avgust 2021.

      Zelo dobro vprašanje. Izraelska študija je ugotovila, da so preboleli boljše zaščiteni kot dvakrat cepljeni. Ker ni nobenega pametnega razloga za tako diskriminacijo prebolevnikov, je očitno od zadaj denar.

  • vzev 08:19 28.avgust 2021.

    Zato se je pa neumno iti cepiti za tistih par mesecev svobode. Saj nenehno spreminjajo pogoje in na enkrat dvakratno cepljenje ne bo več dovolj.

  • rd2dmk2 09:37 28.avgust 2021.

    prideš v lekarno, plastične pregrade med uslužbenci in strankami. lepo,kajne, uslužbenci v maskah ( pred strankami ), stranke tako-tako, ampak nihče v rokavicah, nihče ne razkužuje. pa se kartice podajajo, pa se denar podaja. pa se VIRUS podaja. v trgovinah ...prikaži več plastične pregrade, maske.. kolk časa blagajničar za blagajno se ne razkuži rok, eno uro, cel šiht ? pa kaj vse prešlata ? dejte mir s PCT...in dajte ljudem teste kot učencem in MIR, pa boste videli, kako bo malo epidemije.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.