Slovenija
29617 ogledov

''Vladi smo predlagali odprtje šol do 5. razreda in odprtje občin''

Komentarjev 14
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • mia5 13:13 04.februar 2021.

    ja ampak naj se odpre brez ukrepov šolo! Ne dovolimo: - da zapirate vrtce; - da zapirate osnovne in srednje šole; - da zapirate fakultete; - da zapirate športne dejavnosti; - da prisilno testirate in cepite naše otroke; Zahtevamo: - ...prikaži več takojšnjo normalizacijo vzgojno-izobraževalnega sistema; - da nemudoma odprete vrtce, osnovne in srednje šole ter fakultete; - da se v vseh vzgojno-izobraževalnih ustanovah prepove nošenje zaščitnih mask; - da se otrokom omogoči vse športne aktivnosti; - da vam niti

  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 13:18 04.februar 2021.

    Zakaj se strokovna ekipa sploh dobiva, ko pa je vlada ne posluša? Je to samo neka gluma za javnost? Fafangel pa v tej epidemiji edini, ki se je pokazal za verodostojnega in kredibilnega. Škoda, ker se njegovega glasu v vladi ne sliši.

  • mia5 13:13 04.februar 2021.

    Ne dovolimo: - da zapirate vrtce; - da zapirate osnovne in srednje šole; - da zapirate fakultete; - da zapirate športne dejavnosti; - da prisilno testirate in cepite naše otroke; Zahtevamo: - takojšnjo normalizacijo vzgojno-izobraževalnega sistema; - da nemudoma odprete ...prikaži več vrtce, osnovne in srednje šole ter fakultete; - da se v vseh vzgojno-izobraževalnih ustanovah prepove nošenje zaščitnih mask; - da se otrokom omogoči vse športne aktivnosti;

  • Kirka 15:23 04.februar 2021.

    Ugotovilo se je, da so hitri testi popolnoma neverodostojni. Dvom pa lahko obstaja tudi glede PCR testov, katerih standardizacijo uporabe je podala SZO na podlagi članka Corman-Drosten. 22 znanstvenikov je napravilo recenzijo tega članka in ugotovilo 10 "fatalnih" napak ( ...prikaži več( povezava: slovenskizdravniki.si/corman drosten recenzijsko poročilo). Med drugim je izpostavljeno, da je max. zanesljiva ct vrednost 30 ciklov, nad tem številom ciklov je pričakovati hiter porast lažno pozitivnih testov.

    • Kirka 15:35 04.februar 2021.

      Na povezavi: "sledilnik.org-objave o covid-19" nam naši mikrobiologi jasno dajo vedeti, da opravijo 40 ciklov in so seveda popolnoma prepričani v 100% zanesljivost PCR testov. Zlasti dr. Ihan v svojem intervjuju (Prlekija-on.net ) ne dvomi in sarkastično in tudi podcenjevalno ...prikaži večo do kakršnegakoli drugačnega mnenja in inteligence "navadnih" ljudi zagovarja 100% zanesljivost PCR testov s 40 opravljenimi cikli. In na podlagi takšnih "lažnivih" testov smo zaprti in maltretirani že skoraj polno leto.

  • Avatar pantani
    pantani 12:26 04.februar 2021.

    Končno en pameten predlog.

  • titty 12:50 04.februar 2021.

    Fafangel ne bo več govoril, ker pove resnico. Vsaj en strokovnjak s hrbtenico in z glavo na mestu.

  • Avatar Anion6anion
    Anion6anion 19:07 04.februar 2021.

    Vsi ki ste dvomili v to da je Fafangel verodostojen dokaz. JJ ga že odstavlja. Prekoračil je pooblastila. Vprašat mora velikega vodjo , če lahko govori in kaj naj pove. Pa če to ni noro!!!! JJ s tanki strelja po virusih

    • Avatar DvaPlusDvaJe4
      DvaPlusDvaJe4 23:48 04.februar 2021.

      Dej no, igrajo se. Kar jim paše. Razmišljanje se da vodit, kar naj bi si mislil. Temu se reče korak naprej, get it?

  • Avatar Anion6anion
    Anion6anion 12:29 04.februar 2021.

    Gospod Fafangel je še edini, ki mu zaupam in verjamem, kar govori. Je kredibilen in verodostojen. Ne obtožuje nikogar in vztraja na dejstvih in ne na ugibanjih in predvidevanjih. Povzame doslej ugotovljena dejstva in na podlagi tega utemeljuje svoje predloge ...prikaži več za naprej. Bravo! Naj ga poslušajo in upoštevajo.

    • mamax 17:49 04.februar 2021.

      Ko je pa kak mesec ali dva nazaj nabijal kozlarije, mu pa niste ploskali.

    • Avatar Anion6anion
      Anion6anion 18:10 04.februar 2021.

      Zame on nikoli ni nabijal kozlarij. Preveč dobro je povedal zato ga je beovicka po navodilu JJ zlahka odstranila

  • Avatar drecos
    drecos 12:57 04.februar 2021.

    cestitam edini pametni v celi sloveniji

    • Mesija_se_vraca 17:51 04.februar 2021.

      hahaha... boga mi, edini? A ostali, ki opozarjajo na genocid in prevare, smo pa bedaki po tvoje? Je edini, ki bo dobil pogojno kazen ker se je dovolj zgodaj spametoval.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.