Zdravje /zdravje/aktualno
12546 ogledov

Vodja internistične urgence v Ljubljani: "Ni povsem pravično, da se pritožujejo nad temi dvanajstimi urami, ki bi se sicer raztegnile na pol leta"

Komentarjev 6
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Avatar Leon
    Leon 10:12 25.december 2017.

    Dr. Hugon Možina .........najprej niste imeli ničesar od opreme in prostorov ,sedaj imate vse to ,vendar je stanje še stalno nesprejemljivo za 21.stoletje v EU ! Morda pa je z doktarji kaj narobe ? Venomer nas prepričujete ,da moramo bolniki ...prikaži več potrpeti in se navajati na čakanje . Pojdi na Dunaj in si oglejte njihov UKC ! Samo ne mi zopet o njihovih plačah začet !

  • Skipi 10:44 25.december 2017.

    Opreme je dovolj zdravnikov in medicinskih sester sester manjka, ampak opremo lahko kupiš iz danes na jutri za zdravnika pa rabiš 10-15 let. Se pravi da bomo zgodbo poslušali še vsaj toliko let ker vpis na medicino je vsako leto ...prikaži več enak bolnikov pa z vsakim letom več.

  • vsenior 11:27 25.december 2017.

    Ne verjamem, da so na ministrstvu tako nespametni, da bi odprli urgenco brez dodatne pomoči . Vprašat bi bilo potrebno še ministrstvo kakšna je njihova razlaga in potem napisati članek. Bralci poslušamo vedno ene in iste razlage zdravnikov. Nekaj ne ...prikaži večj ne štima. Se pa strinjam s čakalno dobo, le da bi morali delat povsod tako, ampak potem bi pacientov zmanjkalo. Takrat bi se zdravstveni sistem SESUL!

  • igorgeus 13:28 27.december 2017.

    Zdravnikom ni v interesu, da se situacija uredi. Potem ne bi šlo več menjava usluge za uslugo. Ko se njihove otroke zaposluje v JS na visoklih delovnih mestih, oni pa potem jemljejo funkcionarje preko vrste. Tu bo katerakoli vlada težko ...prikaži več kaj spremenila, ne glede na barvo. Večina politikov vseh polov itak sodeluje v tej blagovni menjavi.

  • vsenior 11:35 25.december 2017.

    Interjuvanec dr. Možina upa, da se bo odprla nova bolnišnica z vsaj 200 posteljami za območje glavnega mesta. Se strinjam z njim, vendar ima zdravstvo v SLO še eno večjo napako, to je šibko strokovno znanje zdravnikov. V resnici ti ...prikaži več ti delajo čakalne vrste. Ljudje niso bolj bolani, le slabša je znanje zdravnikov, ki gredo študirat le zaradi sužb, ki jih že čakajo, ne pa zaradi tega, da bodo odlični strokovnjaki. Medicinci, ki pridejo iz MU imajo zelo malo uporabnega znanja.

  • ginko 11:46 26.december 2017.

    Hvala komunistični dvajsetletni oblasti, ki je pahnila narod v bedo in na grob. Narod, vi pa še naprej volite predlagane "rdeče" vladarje podprete iz štaba v murglah.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.