Slovenija
26 ogledov

Vogrin naj bi zlorabil položaj

Komentarjev 12
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • feferon 13:11 18.december 2012.

    Najhujša zalega lopovov je ravno v parlamentu. Potem se pa sprašujemo, zakaj se zakoni ne spremenijo, da bi lopove kaznovali!

  • Oseba_ 13:29 18.december 2012.

    za bruhat

  • mrki 13:37 18.december 2012.

    kaj pa PINGVINI - a nioso oni zagonilo okoli 340.000 ojrotov za svetovalce - naveza Roman Jakič - ah , ja tega pa ne , je naš ZIVO RDEČ !!

  • mrki 13:38 18.december 2012.

    jebeš ti novinarje , ki iščejo kdo je zakuril škatlico šibic , une ki pa 10 klaftr drv skurjo pa niti ne opazijo !!

  • vanč 14:07 18.december 2012.

    .

  • dragec 14:18 18.december 2012.

    A je ta Vogrin še v parlamentu?????

  • Lavdan 14:26 18.december 2012.

    V brk se smeji vsem. Treba bi ga bilo s kolom nagnati iz parlamenta. Videti je, da so tudi volilci slepi in gluhi, saj drugače ne razumem kako lahko volijo tako gnido.

  • tomazz 12:12 18.december 2012.

    Kradel je, krade, kradel bo. V Sloveniji še dolgo. V "Švici", ki so nam jo obljubljali, bi bil ali v zaporu ali gotof. In takih mamo veliko, na oblasti, ki si ne želijo Švice. Že Hrvaška bi bila za njih katastrofa.

  • wingspan15 12:44 18.december 2012.

    Toliko lopovov imamo v državi, da to ni res. Kaj bi moral pokvarjen poslanec še napraviti, da bi bil odstavljen? Če tega naši politiki ne bodo rešili, potem se njim in nam zelo slabo piše. V kateri razviti državi v ...prikaži več Evropi se lahko to počne nekaznovano?

  • Bozan Zabjek 13:04 18.december 2012.

    Vogrin, si zgolj človeški izmeček in verjemi, meni ne bi ostal dolžan. Že, ko si se včlanil v DL, si nesramno preračunal, da je to najbolj spletkarska skupina v tem trenutku in bodo pozabili na tvoje osebne kraje ljudi. A ...prikaži več zgodilo se je še bolje zate, cel DZ je stopil na tvojo stran, saj so vse stranke kadrovale take pokvarjence, kot si ti in služba, kjer ti lahko še naprej kradeš, ti je prišla kot 28 letnica Berlusconiju! Sram te je lahko, smrad!

  • prosti.strelec 08:46 19.december 2012.

    Gospod Ivan Vogrin, pa kaj ne razumejo vas ubogega poslanca v našem državnem zboru, da pač kot človek, ki se ne znajde najbolje med samimi kolegi lopovi v državnem zboru potrebujete pač SVETOVANJE. Saj se vam drugače lahko zgodi neudpostljiva ...prikaži več napaka pri glasovanju, ko ne veste kako se odločiti. Vesti pač nimate, ta vas je zapustila že kot podjetnika in ste nekim čudnim poslovnim partnerjem sedaj dolžni pač nekaj denarja. Zraven tega pa se lahko zgodi, da boste morali na sodišče zaradi ne poznavanja zakonodaje, kot se vam dogaja sedaj. Predlagam, da službam v državnem zboru pošlete še zajetnejši račun, kot sedaj, saj vemo,da so obvetniki dragi in da boste teško vse stroške pokrili s svojo majhno poslansko plačo. Upam da boste še naprej tako pokončen, pošten, marljiv in da bo imela vsa vaša družina in žlahta v vas velikega vzornik slovenske politike!

  • Milan Samide 19:56 19.december 2012.

    POSLANCE , KI SO NESPOSOBNI ne potrebujemo, pa so vseeno v parlamentu26.člen URS, ( pravica do povračila škode)Vsakdo ima pravico do povračila škode, ki mu jo v zvezi z opravljanjem službe ali kakšne druge dejavnosti državnega ...prikaži veča organa, organa lokalne skupnosti ali nosilca javnih pooblastil s svojim protipravnim ravnanjem stori oseba ali organ, ki tako službo ali dejavnost opravlja.Oškodovanec ima pravico, da v skladu z zakonom zahteva povračilo tudi neposredno od tistega, ki mu je škodo povzročil.Če bi se politiki in vodilni izvajalci javnih pooblastil zavedali tega člena URS, SI .Država in (njene institucije , izvoljeni poslanci) bi pregnala lopove in od njih zahtevala povračilo škode, ki so jo naredili državi in državljanom. Denar bi dobila od tistih, ki so jo okradli. O tem govori ta 26. člen URS.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.