Ne delajte panike! Evropa je dobila begince iz Irana predvsem zaradi zločinskega verskega vodstva v Iranu. Če bo to vodstvo strmoglavljeno, bodo nekateri od njih šli nazaj v Iran in se jih bomo znebili.
dieta, veš kako delujejo mamila, če si pozitiven te dvignejo . če si neumen se stanje še poslabša in si še bolj negativen, padeš v depresijo, ti se izogibaj tem užitkom, priporočam ti regrat in hojo v naravi. sliko od… ...prikaži večd jj pa imej še vedno v spalnici, odvajanje mora biti postopno.
Danes poslušam na R 94 to je radio na postojnskem in okolici. Vodja poroča pri poročilih in govori .... Iranski teroristični režim... Blaž spelji se u 3 PM. Budalo eno kmetavzarska. Ne vem kateri bedak te je honorarno zaposlil.
Evropa bo morala poostriti imigracijsko politiko. Golob je odstranil bodečo žico z meje in prepustil Slovence na milost in nemilost kriminalcem in fundamentalistom, ki prihajajo z juga in vzhoda.
Žico je že začel odstranjevati Janša. Sicer pa ta ograja ni nikogar zaustavila, samo v napoto je bila domačinom in živalim. Ta ograja je bila največja bedarija.
Odgovor GPT: Po razpoložljivih podatkih je bila žičnata ograja na meji s Hrvaško delno odstranjena že pred letom 2022, tudi v času vlade Janez Janša (2020–2022). več kot 100 km žice je bilo odstranjenih ali zamenjanih že pred letom 2022… ...prikaži več (tudi v času Janševe vlade).
Okoli 50 km rezilne žice je ostalo, ko je leta 2022 oblast prevzela vlada Robert Golob, ki je nato začela sistematično odstranjevati še preostanek.
Verjetno je AI zabluzil. Po uradnih informacijah se je začelo z Golobčkom!
https://www.gov.si/dogodki/2022-07-15-odstranitev-prvih-metrov-zicnate-ograje-na-meji-s-hrvasko/
Toma ne veš vsega. Golob jo je začel sistematsko in dokončno odstranjevati. Prve odstranitve so se začele že leta 2017 pod Cerarjem. Janša jo je odstranjeval na tiho na območjih, kjer je imel interes in o tem ni poročal. Težko… ...prikaži več najdeš članek o tem, jaz sem pred leti to bral, vendar se ne spomnim kje. GPT je podatek nekje našel. Tu gor je toliko neresničnega nabijanja, da glava zapeče. In prav da se je odstranila, ker je bila bolj ovira za Slovence, kot pa za tujce.
Nekdanji marinec v kongresu kričal: Amerika noče poslati svojih sinov v vojno za Izrael ..
Zato pa evropejci hitijo na vazalsko delo, čeprav jih Trumo žali, je...e s carinami in bi rad zavzel Grenlandijo....
Iranski begunci so rezultat verskega fundamentalizma in usmrtitev oporečnikov v Iranu. Ob strmoglavljenju iranskega režima bodo ti begunci šli nazaj domov iz Evrope v Iran.
Ko kavboji širijo "demokracijo" z bombami za njimi ostane le razdejanje, kaos in novi valovi migracij. In narod kot narod, vedno znova vzhičeno ploska, kot da so programirani na funkcijo aplavz.
Glede migracij si veliki dojenček ZDA in Janša nista usklajena. Oba sicer sovražita priseljence ( dojenček ima prednike iz Nemčije ) , vendar zdaj slednji pošilja bežeče vojne migrante Janši., poleg ostalih težav kot goriva, inflacija
Brez skrbi, iz Afrike bo še vedno prišlo več beguncev kot iz Irana. Afričanom je v miru slabše kot Irancem med vojno.
Ne delajte panike! Evropa je dobila begince iz Irana predvsem zaradi zločinskega verskega vodstva v Iranu. Če bo to vodstvo strmoglavljeno, bodo nekateri od njih šli nazaj v Iran in se jih bomo znebili.
Na katerih mamilah si,še bolje,menjaj dilerja!!!
Saj boš dobil drogo. Repić se je že pojavil na Brniku " kao pozdravil vrnjene v domovino", v resnici pa nabavlja drogo...
Vedno so vojne tisto prvo in nujno zlo, ki ljudi nažene od doma v neznano. >Samo, da janšisti tega še niste vzeli v janševi šoli.
dieta, veš kako delujejo mamila, če si pozitiven te dvignejo . če si neumen se stanje še poslabša in si še bolj negativen, padeš v depresijo, ti se izogibaj tem užitkom, priporočam ti regrat in hojo v naravi. sliko od… ...prikaži večd jj pa imej še vedno v spalnici, odvajanje mora biti postopno.
Vojaki se bodo spet vrnili na mejo, novo ograjo pa bomo še podminirali. S tem bomo migratom pričarali pristno domače vdušje ;-)
Danes poslušam na R 94 to je radio na postojnskem in okolici. Vodja poroča pri poročilih in govori .... Iranski teroristični režim... Blaž spelji se u 3 PM. Budalo eno kmetavzarska. Ne vem kateri bedak te je honorarno zaposlil.
Mater vam desno lažnivo, na meji s Hrvaško je še 23 km žice in 27 km ograje, torej ''migranti'' hodijo MIMO ovir, ker vejo kje so!!!!!
Evropa bo morala poostriti imigracijsko politiko. Golob je odstranil bodečo žico z meje in prepustil Slovence na milost in nemilost kriminalcem in fundamentalistom, ki prihajajo z juga in vzhoda.
Žico je že začel odstranjevati Janša. Sicer pa ta ograja ni nikogar zaustavila, samo v napoto je bila domačinom in živalim. Ta ograja je bila največja bedarija.
Spomni me kdaj je bilo to. Jaz imam v spominu Golobčka…
Odgovor GPT: Po razpoložljivih podatkih je bila žičnata ograja na meji s Hrvaško delno odstranjena že pred letom 2022, tudi v času vlade Janez Janša (2020–2022). več kot 100 km žice je bilo odstranjenih ali zamenjanih že pred letom 2022… ...prikaži več (tudi v času Janševe vlade). Okoli 50 km rezilne žice je ostalo, ko je leta 2022 oblast prevzela vlada Robert Golob, ki je nato začela sistematično odstranjevati še preostanek.
Verjetno je AI zabluzil. Po uradnih informacijah se je začelo z Golobčkom! https://www.gov.si/dogodki/2022-07-15-odstranitev-prvih-metrov-zicnate-ograje-na-meji-s-hrvasko/
Toma ne veš vsega. Golob jo je začel sistematsko in dokončno odstranjevati. Prve odstranitve so se začele že leta 2017 pod Cerarjem. Janša jo je odstranjeval na tiho na območjih, kjer je imel interes in o tem ni poročal. Težko… ...prikaži več najdeš članek o tem, jaz sem pred leti to bral, vendar se ne spomnim kje. GPT je podatek nekje našel. Tu gor je toliko neresničnega nabijanja, da glava zapeče. In prav da se je odstranila, ker je bila bolj ovira za Slovence, kot pa za tujce.
Tudi jaz znam postaviti vprašanje ChatGP in mi je odvrnil, da ni res, da bi ograjo začel odstranjevati Janša. 2:0 zame!
Odstranjevati jo je začel Cerar, nadaljeval je Janša, končal je Golob.
Nekdanji marinec v kongresu kričal: Amerika noče poslati svojih sinov v vojno za Izrael .. Zato pa evropejci hitijo na vazalsko delo, čeprav jih Trumo žali, je...e s carinami in bi rad zavzel Grenlandijo....
Iranski begunci so rezultat verskega fundamentalizma in usmrtitev oporečnikov v Iranu. Ob strmoglavljenju iranskega režima bodo ti begunci šli nazaj domov iz Evrope v Iran.
Iščeš dekle za eno nоč💋? Dobrodošli - https://sex21.fun
Sem danes slišal pri poročilih Iranca živečega v Sloveniji, ki je rekel, da če se v Iranu zamenja režim, gre takoj nazaj.
Kakšna kriza,saj v eu ni vojne.?????
Ko kavboji širijo "demokracijo" z bombami za njimi ostane le razdejanje, kaos in novi valovi migracij. In narod kot narod, vedno znova vzhičeno ploska, kot da so programirani na funkcijo aplavz.
... tako kot ploskajo žurnalovi troli z istega naslova, toda s petnajstimi različnimi profili 😂. Všečkaj me 🤣...
Glede migracij si veliki dojenček ZDA in Janša nista usklajena. Oba sicer sovražita priseljence ( dojenček ima prednike iz Nemčije ) , vendar zdaj slednji pošilja bežeče vojne migrante Janši., poleg ostalih težav kot goriva, inflacija