Avto
38 ogledov

Vojska pri razpisu v 6. prestavi mimo smernic

Komentarjev 5
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Avatar skeptik
    skeptik 08:17 17.februar 2015.

    spet iskanje senzacije za večjo branost in kup polresnic. Vozil ne kupuje vojska ampak Ministrstvo za obrambo. SV je samo organ v sestavi ministrstva, tako kot je policija oz. Generalna policijska uprava organ v sestavi Ministrstva za notranje zadeve. <br ...prikaži več />Poleg tega vozil ne kupujejo jutri ali naslednji teden ampak šele takrat, ko bodo z odprodajamo stare opreme in orožja dobili denar za to. Torej teoretično niti € ne bo šel iz proračuna.In močno dvomim, da bo določeno vozilo čez dve leti cenejše, ob predpostavki da se vedno kupuje nova vozila. Poleg tega je del cene tudi strošek vzdrževanja v celotnem življenjskem ciklu, kar pomeni, da je nakup večjega števila vozil smotrn, ker so popusti večji.

  • DasAuto 14:58 17.februar 2015.

    povprečna starost vozil naj bi bila 14 let in povprečna kilometrina 150000km.nam avta povprečne starosti 12 let in povprečne kilometrine 250000km prav lepo služita brez kakšnih izrednih popravil. redne servise je pa potrebno plačevati tako za nove kot za ...prikaži več stare avte. če so pa uporabniki teh vozil tako malomarni, da so pri teh kilometrih že tako zdelana, je treba pa njim na prste stopit. če bi vsak delal s tujo lastnino bolje kot s svojo, potem takih problemov ne bi bilo.

  • Papaja Popi 08:55 17.februar 2015.

    Kaj vse si je treba izmisliti, da se opraviči neupravičeno.

  • Janez_53 09:04 17.februar 2015.

    Precej močno dvomim v tvojo trditev o "teoretično nič €", ki bi jih naj ministrstvo porabilo za nakup vozil. In sicer iz preprostega razloga: če so stara vozila še toliko vredna, jih sploh ne bi imelo smisla prodajati!

  • Estok 08:40 17.februar 2015.

    U, skeptik ima notranje informacije iz organa v sestavi! A potem notranji viri tudi razkrivajo, da so terenci na ministrstvu namenjeni za Lojzko, da bo lahko tudi pozimi brez skrbi peljala šop papirjev iz Ljubljane v Postojno? Saj do tam ...prikaži več cesta res pelje po vukojebini."Teoretično niti € iz proračuna," ta je dobra. Jaz "odprodam" par let starga megana in brez dodanega ficka kupim novga za isti denar ker tabelca itak pravi, da pokuri liter in pol manj na 100 km in bom ta strošek dobil not v petih letih. Haha. Pa ne mi nabijat s stroški rednih servisov, ker so pri istem motorju povsem enaki za novga ali starga..

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.