• Slovenija

Volišča so odprta, kdaj bodo znani prvi rezultati

Komentarjev 9
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • najboljsi 10:48 11.oktober 2026.

Predlagam da se ljudje ki imajo stanovanja in ki so že v letih in ko vidijo da se približujejo odhodu s tega sveta in da jih čaka posledna sodba,Kar pomeni da bodo prišli v pekel, naredijo le nekaj dobrega, da… ...prikaži več jih ne bo vzel hudič, Vso premoženje, ki je kaj vredno naj prepišejo lokalni cerkvi in to jih lahko že reši večnega pogubljenja,, pomeni odhoda v večni pekel, kjer se bodo cvrli v večnem ognju, Zato komunajzeri trkom k notarju in prepišite ukradene hiše cerkvi, ker če ne vas čaka večni og

• irena213 11:01 11.oktober 2026.

Ne glede na izid bo Janša še naprej rušil to deželo, ker sovraži Slovenijo.

• Dieta 11:01 11.oktober 2026.

Kumrovški politični diplomant dokazuje svoje enoumje ""Janez Janša: “Današnji referendumi bodo test zdrave pameti”"

malonaokoli 09:03 11.oktober 2026.

Ninamedija že ima nekaj dni rezultate ! njen zvesti član pa slovenski3 skrbi za brezplačno propagando z kršitvijo o molku.Fant ima denar za kazen, kako tipično za desne veseljake !

• slovenski3 09:29 11.oktober 2026.

Dobri in pametni ljudje, komentirajte današnji referendum, saj se izražanje osebnih stališč in političnih čustev ne šteje za kršitev volilnega molka.

malonaokoli 09:34 11.oktober 2026.

Poduči se kaj pomeni volilni molk ! Preberi kakšno uradno pravilo ! Izražanje osebnih stališč in političnih čustev, ohrani za jutri ! :-)

• slovenski3 09:51 11.oktober 2026.

Ti pametnjakovič si pa preberi odločitev ustavnega sodišča izpred nekaj let, kaj se ne šteje za kršitev volilnega molka. Tudi danes smem povedati, kako sem glasoval.

• slovenski3 08:42 11.oktober 2026.

Slovensko javnost obveščam, da sem se zjutraj med prvimi udeležil referendumskega glasovanja in da sem z največjim veseljem štirikrat obkrožil čarobno besedo "ZA".

• mira141 10:41 11.oktober 2026.

ker ti je tako naročil osamosvojitveni strahopetec in vojni dobičkar.grobar slovenije,ne tvoja vest in prepričanje

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.