Slovenija /slovenija/crna-kronika
19 ogledov

Voznik avtomobila v Mariboru s pestmi obračunal s kolesarjem

Komentarjev 9
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    Leon 14:53 09.september 2016.

To je v MB običajen dialog ! Policija samo zapiše kazen zaradi kršitve javnega red in miru na javnem mestu ! In kaj bi bilo ,če bi kdo uporabil orožje ? Potem bi nekdo na policiji doktoriral .

• se_eden 15:02 09.september 2016.

imam občutek, da to ni bila običajna konverzacija med kolesarjem in šoferjem temveč, da sta bila stara znanca...

• se_eden 15:02 09.september 2016.

imam občutek, da to ni bila običajna konverzacija med kolesarjem in šoferjem temveč, da sta bila stara znanca...

• BenX 14:42 09.september 2016.

nekak je za pricakovat, da lahko dobis po pic***, ce gres nekomu v avto brcat, ali?? xD ne vem ali je kolesar totalno glup, ali pa se je malo precenil...

• Igor Đukanović 17:07 09.september 2016.

Meni je pa najprej padlo v oči nekaj drugega. A ni Gosposvetska v Mariboru zaprta za osebna vozila?

• Žurnalček 17:50 09.september 2016.

Jaz sem iz LJ pa vem , da avto ni bil pravilno zaustavljen , oz. je zapiral kolesarsko pot ali pa sploh bil parkiran v kakšni prepovedi coni ! Ne bi kolesar kar tako naskočil avto !

• Janez_53 18:48 09.september 2016.

Ti pa zelo daleč vidiš!!! Na to, da bi bilo možno tudi obračunavanje zaradi kakšnih osebnih zamer, pa nisi pomislil?

• Janez_53 18:50 09.september 2016.

Misliš mogoče Gosposko ulico? Ta je v resnici namenjena pešcem in dostavi.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.