Avto
981 ogledov

Vozniki avtomobilov s prehitevanjem ogrožajo kolesarje

Komentarjev 5
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Avatar Leon
    Leon 07:24 19.april 2019.

    V deželah kjer daje poudarek na kolesarjenju kot načinu prevoza iz kraja v kraj in rekreaciji imajo urejene kolesarske steze . Pri nas pa imamo ideje kako bi lahko bilo ,če bi bilo . Igre za množice .

  • pikijakob 08:26 23.april 2019.

    kolesarji naj se naučijo, da se ne vozi vštric. in če mu voznik za njim potrobi je verjetno zato da ga opozori nase in na to da naj se spoka pred ali za svojega prjatla.

  • mercedesb 07:23 19.april 2019.

    No,lepe slike ste prikazali. Tocno tako kot kokosi,neurejeno po cesti se vozijo kolesarji,kot da so kupili cesto zase. Vozniki motornih vozil smo pa potem vedno krivi. Ogromnokrat dozivljam ,ko imajo kolesarji na voljo zaprte ceste ,kjer je dovoljen primet samo ...prikaži večo za pesce in kolesarje ampak ne ,oni grejo po cesti ,po kateri je prepovedan promet za kolesarje. Toliko o ubogih, vedno v nevarnosti ujetih kolesarjih.

  • mb 07:51 19.april 2019.

    kolesarjev, ki bi se pri nas vozili iz kraja a v kraj b praktično ni. so samo rekreativci in vozijo kot prikazano na slikah. Če se na rahlo potrobi, da bi se kolesarji javedali da nekdo pride zadaj in jih ...prikaži več bo prehitel pa je še vse narobe in so vozniki motornih vozil nasilni. dajte se malo prizelmljiti. Popravite ceste , naredite ločene kolesarske poti ne samo zožati cestišča in narisati na že ta ozkih in slabih cestah pas za kolesarje potem pa se lahko dalje pogovarjamo

  • sam50 08:14 19.april 2019.

    Včasih so se ljudje rekreirali na vrtovih,njivah,v gozdu in so bicikle nucali le za potrebo. Danes si fit,če se oblečeš čimbolj klovnovsko,pa hajd na kolo,pokličeš še par frendov in se veselo vštric voziti po bolj prometnih cestah,da nas ljudje seveda ...prikaži več vidijo,pa kritizirat,kako je vse neobdelano in zaraščeno,pa zraven še srati po voznikih motornih vozil,da nas ogrožajo,ko se trudijo obvoziti te trope brezbrižnih in nekulturnih močeradov...

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.