Popotnik
2846 ogledov

Vožnja ponekod traja dlje kot pred dvajsetimi leti

Komentarjev 8
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • joze5028 07:39 29.december 2025.

O udobju naslednje: Novi vlaki in zjutraj večkrat tako mrzlo v vlaku, da bi sabo moral nositi odejo in dodatna oblačila, da te ne bi zeblo. Popoldne, ko bi pričakoval hlajenje pa vroče- za poletno garderobo. Kot, da bi nekdo ...prikaži večekdo namerno pritiskal napačne gumbe v vlaku. Relacija vožnje Ljubljana-Metlika.

• Toma 08:02 29.december 2025.

Moje iskreno sožalje!

Suli 07:31 29.december 2025.

"Dober" gospodar se hvali, da je kupil kupi "ferfarija" vozi se pa po makadamu 🙄

• FejstDogaja 08:25 29.december 2025.

Ti vlaki so zate ferari? Resno? In te proge so zate makedam?

• dare326 09:44 29.december 2025.

Enemu dogaja. Zmanjkalo tablet?

• dare326 09:42 29.december 2025.

Že, že, da vožnja dlje traja, je pa zato bolj udobna in ponekod nič več ne ropota. :))) Na Brezovici pri Lj. delajo novo postajo, zrili so, kot da bo nova ranžirna postaja. Na eni strani koruza, na drugi nekaj ...prikaži več 10 hiš. Še lani so tam migranti iz azilnega doma lezli iz koruze, Verjetno delajo postajo za prihodnost, ko bo namesto koruze blokovsko naselje za migrante in celo Barje pozidano.

• Kmodri_ 08:33 29.december 2025.

Vlagali so...če plače....vodilnih!

StarMačk 11:03 29.december 2025.

Na priloženi tabeli piše, da naj bi SŽ v 20ih letih uspelo za 20 min skrajšati čas vožnje edino na relaciji Ljubljana - Jesenice, zato bi me glede na čas 52 minut zanimalo ali gre za izmerjen čas vlaka, ki ...prikaži veči štarta v Ljubljani, postaji pa ima le v Kranju in Jesenicah!? Izgleda tudi, da je čas v obratni smeri občutno daljši, glede na to, da sem se pred leti ko sem še stanoval v Kranju, včasih tudi z vlakom potoval do Ljubljane in to redko manj kot 40 min, čeprav je vozni red obljubljal le 33 min!?

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.